Czy moduł RNW 01 jest widoczny w aplikacji mobilnej Supla??

tomekn

W Supla Cloud widzę RNW 01 i mogę go konfigurować za to nie widzę go w aplikacji Supla na telefon. Stąd pytanie czy moduł RNW 01 będzie widoczny w aplikacji Supla na telefon? Pojawiają się tylko informacje w postaci powiadomień o pobudzonych wejściach tego modułu ale nie ma tego modułu na liście urządzeń.
W tej aplikacji widzę tylko swój licznik Zamela w załączniku jak to wygląda w telefonie i jak sobie to wyobrażam czyli powinna pod licznikiem być ramka z modułem RNW 01.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mirosław F.

RNW nie jest widoczny w aplikacji.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
klew

RNW jest urządzeniem, które pozwala za pomocą fizycznych przycisków, sterować innymi urządzeniami w Słupki.
Czyli np masz ROW-02 z dwoma światłami i chciałbyś mieć dodatkowy przycisk do sterowania tymi światłami, a przewodów nie masz jak podciągnąć. Wtedy montujesz rnw, podłączasz do niego przycisk, a w cloud ustawiasz co ma ten przycisk robić (np włącza światło na row-02) l
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
tomekn

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź.
tomekn

W aplikacji mobilnej coś jednak widać. A czy gdzieś mogę sprawdzić jaki jest stan wejść tego RNW-01? jeśli nie w aplikacji mobilnej to czy przez stronę nie mogę sprawdzić jaki jest stan wejść RNW-01?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
klew

tomekn wrote: Tue Sep 24, 2024 5:14 am W aplikacji mobilnej coś jednak widać. A czy gdzieś mogę sprawdzić jaki jest stan wejść tego RNW-01? jeśli nie w aplikacji mobilnej to czy przez stronę nie mogę sprawdzić jaki jest stan wejść RNW-01?
RNW nie zgłasza stanu swoich wejść, tylko zgłasza zdarzenia.
Z założenia to jest urządzenie do obsługi przycisków.
Aktualnie możesz np dodać wysyłanie powiadomień w momencie wciśnięcia i zwolnienia przycisku - to zobaczysz w apce.
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820

Return to “ZAMEL RNW-01”