Witam,
Swoją przygodę z suplą zacząłem nie dawno i nie miałem problemów do dziś. A mianowicie zakupiłem suple ROW-04M z myślą o sterowaniu 4 bramami, tylko po dodaniu do aplikacji wyświetla się jako włączniki światła, które można wyłączyć i włączyć, i stąd pytanie czy da się to jakoś zmienić, tak aby wyświetlała się opcja "Otwórz-Zamknij". Z góry dziękuję za pomoc.
ROW-04M jako sterowanie bram.
-
Trzeba było czytać opis tego co się kupuje bo to nie jest sterownik bramowy tylko włącznik (oświetlenia np.) na 230v , do bram jest przeznaczony sbw-02 na 12/24V.Kruchy wrote: Mon Aug 05, 2024 10:18 pm Witam,
Swoją przygodę z suplą zacząłem nie dawno i nie miałem problemów do dziś. A mianowicie zakupiłem suple ROW-04M z myślą o sterowaniu 4 bramami, tylko po dodaniu do aplikacji wyświetla się jako włączniki światła, które można wyłączyć i włączyć, i stąd pytanie czy da się to jakoś zmienić, tak aby wyświetlała się opcja "Otwórz-Zamknij". Z góry dziękuję za pomoc.
Jakie modele bram?
-
Absolutnie nie podpinaj go do żadnych bram. Na wyjściu masz 230V, zatem spalisz napędy. Potrzebujesz sterownik, który na wyjściu zwiera styki. Są gotowce 1 i 2 kanałowe, albo skorzystaj z samoróbek DIY.