Dodanie ekranu w OLED
-
radex324
Hej, czy jest jakiś sposób żeby wyświetlić godzinę z modułu na całym ekranie aby było to czytelne z 4-8 metrów? Aktualnie godzina jest bardzo mała i ledwo widoczna, fajnie jakby było to jako 5 ekran.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
radex324
Czy robił już ktoś coś takiego? Czy da się jakoś wygenerować link bezpośredni do czasu? Softy w stacjach pogodowych(3 sztuki) mam z GG więc nie ma tam możliwości zmiany kodu. A widoczna godzina fabryczna jest bardzo mała i ledwo widoczna. Forum przeszukałem i nie znalazłem rozwiązania.
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Po co piszesz o tym samym w różnych wątkach?radex324 wrote: Tue Jul 15, 2025 3:26 pm Czy robił już ktoś coś takiego? Czy da się jakoś wygenerować link bezpośredni do czasu? Softy w stacjach pogodowych(3 sztuki) mam z GG więc nie ma tam możliwości zmiany kodu. A widoczna godzina fabryczna jest bardzo mała i ledwo widoczna. Forum przeszukałem i nie znalazłem rozwiązania.
YoMan
-
radex324
Udało się wyświetlać godzinę jak wskazanie (symulowanie czujnika HC-04) dzięki czemu mam dużą widoczną godzinę i mogę to wyświetlać w każdym urządzeniu któe mam zrobione w gui generic builder
Szkoda że linki bezposrednie są ograniczone i nie mozna wyswietlic w oled np. kanalu GPM ogolnego przeznaczenia.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.