Zgłaszam błąd.
Robię sterowanie podlewaniem.
I chce by druga sekcja włączyła się na chwilę przed zakończeniem działania pierwszej sekcji. Każda sekcja (Automat schodowy) ustawiona jest na 3 minuty podlewania.
W momencie kiedy chce ustawić w scenie dwa opóźnienia jeden za drugim:
opóźnienie 2 min
opóźnienie 40 sek
żeby nie wyłączyło mi pompy na sekundę (na czas przełączania sekcji) to przy zapisie wskakuje mi jedno opóźnienie 3min 40 sekund, tak jak na zrzucie poniżej.
Można prosić o weryfikację?
Bład opóźnienia wykonywania scen
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
U mnie tak samo się to zachowuje
Temat do poprawienia
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Ja nie rozumiem.
Dwa opóźnienia będą sumowane do jednego i tak powinno się to zachowywać. Problem o którym pisze @klew wynika z tego, że suwak ma określone wartości do wyobru, żeby tego się wygodniej używało.
Mogę dodać opcję zastąpienia suwaka za pomocą pola, w które po prostu będzie się wpisywać liczbę sekund opóźnienia. Ale nadal będzie to jedna liczba, a nie dwie.
Dwa opóźnienia będą sumowane do jednego i tak powinno się to zachowywać. Problem o którym pisze @klew wynika z tego, że suwak ma określone wartości do wyobru, żeby tego się wygodniej używało.
Mogę dodać opcję zastąpienia suwaka za pomocą pola, w które po prostu będzie się wpisywać liczbę sekund opóźnienia. Ale nadal będzie to jedna liczba, a nie dwie.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
2 min + 40 s = 2 min 40 sfracz wrote: Tue Aug 13, 2024 12:14 pm Ja nie rozumiem.
Obecnie pokazuje 3 min 40 s ;P
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
Właśnie w tym problem. 2 min+40sekund != 3min 40sekund chyba że ja czegoś nie wiem
Pomysł z polem do wpisywania na sztywno sekund bardzo dobry.