Aktualizacja ROW-01
-
Witam. Szukam i nie mogę znaleść, czy aby aktualizować soft z ROW 01 , muszę dostać się fizycznie do przycisku configuracji na urządzeniu, czy istnieje możliwość aktualizacji w inny sposób spora część urządzeń jest mocno schowana mam oprogramowanie 2.7.24 a chciałbym do 2.8.53 byłby dla mnie wiele bardziej wygodniejszy, część jakoś dostała aktualizacje część nie. Czy da się zaktualizować poprzez cloud? Dziękuje za pomoc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Jeżeli Masz wyłącznik monostabilny, trzeba (w "miarę" szybko) nacisnąć 10x.
Jeżeli Masz wyłącznik bistabilny (taki co zostaje w danym położeniu po naciśnięciu), trzeba 10x przełączyć.
Po takiej "operacji" moduł (ROW-01) przechodzi w tryb konfiguracji, a dalej już chyba wiesz ...
Jeżeli Masz wyłącznik bistabilny (taki co zostaje w danym położeniu po naciśnięciu), trzeba 10x przełączyć.
Po takiej "operacji" moduł (ROW-01) przechodzi w tryb konfiguracji, a dalej już chyba wiesz ...
-
A gniazdka, część row 01 jest w gniazdkach
-
Jeżeli nie Masz do modułu, podłączonego zewnetrznego wyłącznika, bo np: jest w gniazdku, a jest tam "stary" soft, pozostaje Ci tylko "rozebranie" tego gniazdka i naciśnięcie przycisku "CONFIG".
Dopiero w "nowych" softach jest opcja, przełączenia w CLUD-ie modułu w tryb konfiguracyjny.