Wersja przed 24.09.01

sebapl

Może ktoś podrzucić wersje supli apk która była przed tą aktualną.( ta przed zmiana nowego wyglądu licznika energii ).
Elektromonterperd

Dołączam się do pytania. Zakupiłem urządzenie które jest licznikiem jak i przekładnikiem a teraz wygląda jakby to był tylko licznik.
robertklepacki94

Radzę się przyzwyczaić, nowy wygląd jest dużo lepszy niż poprzedni.
W aplikacji co chwilę pokazują się nowości, i jeśli ktokolwiek będzie chciał z nich korzystać to będzie musiał aktualizować apkę.

Teraz jest parę głosów mówiących że nowy wygląd liczników to beeee i woli stary, ale jak apka przez jakiś czas stała w miejscu to średnio co dwa dni były posty:
- a może nowy wygląd liczników energii?
- a może historia napięcia w apce?
- a może wyświetlanie wartości ,,xyz'' bo mam licznik w firmie zamontowany i to by mi się przydało.
itd. itd.

Były tu też osoby które ,,wracały do tuya'' bo tam jest coś czego nie ma w supli, ale nikt nie patrzy na to że Chińczyk ma gdzieś i wprowadza takie rewolucje że nie idzie poznać aplikacji nie mówiąc już o tym że wypuszczają apki z błędami i trzeba czekać miesiącami aż łaskawie poprawią(sam tego doświadczyłem z apką do monitoringu).

Wiec podsumowując tak jak pisałem wyżej lepiej się dwa dni przemęczyć i przyzwyczaić niż narzekać i szukać starszych wersji aplikacji.

A nowości będzie pewnie dużo więcej w różnych kanałach. :)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
klew

Elektromonterperd wrote: Mon Sep 30, 2024 6:35 pm Dołączam się do pytania. Zakupiłem urządzenie które jest licznikiem jak i przekładnikiem a teraz wygląda jakby to był tylko licznik.
Przekładnikiem? Co masz na myśli? Jakie urządzenie kupiłeś?
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
Elektromonterperd

Mew 01
Elektromonterperd

Mew 01
robertklepacki94

@Elektromonterperd MEW-01 jest tylko licznikiem energii elektrycznej a mówiąc ściśle monitorem energii elektrycznej bo nie ma wyświetlacza.
Jakich innych funkcji oczekujesz od tego urządzenia?
Wersja aplikacje też nie ma tu nic do rzeczy bo stara i nowa pokazuje to samo.
Elektromonterperd

W poprzedniej wersji miałem napięcia z trzech faz a także obciążenia teraz tego nie ma.
robertklepacki94

Elektromonterperd wrote: Mon Sep 30, 2024 8:38 pm W poprzedniej wersji miałem napięcia z trzech faz a także obciążenia teraz tego nie ma.
Przesuń palcem od prawej do lewej na ekranie.
Elektromonterperd

Dzięki...😆

Return to “Pomoc”