Witam, czy moze mi ktoś pomóc z podłączeniem centrali KEY 850CT202 z SBW-2?
Dziękuję za pomoc
Podłączenie SBW-2 do Key CT202
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
A1 +24Vdc
A2 GND
11 COM
14 SS
21 COM
24 PED
Czas załączenia przekaźnika przy funkcji furtki ustaw na 0,5 - 1sek.
A1 i IN1 pod zewnętrzny kontaktron np. Satel B3.
A2 GND
11 COM
14 SS
21 COM
24 PED
Czas załączenia przekaźnika przy funkcji furtki ustaw na 0,5 - 1sek.
A1 i IN1 pod zewnętrzny kontaktron np. Satel B3.
-
Witam,
mam raz jeszcze prośbę. Podłączyłem wszystko jak podałeś. Założone konto na supla, dodano urządzenie do konta i dodanie sieci wifi. Urządzenie widoczne w aplikacji, połączenie świeci na zielono więc wszystko ok. Brak reakcji po naciśnięciu bramy w aplikacji. Nie znalazłem też możliwości ustawienia załączenia przekaźnika przy funkcji furtki ustaw na 0,5 - 1sek. Czy to może być tego wina? Podpięta jest tylko brama, bez furtki i kontaktronu. Wysyłam zdjęcie płyty bez wtyczek. Jutro sprawdzę raz jeszcze.
Dziękuję za pomoc
mam raz jeszcze prośbę. Podłączyłem wszystko jak podałeś. Założone konto na supla, dodano urządzenie do konta i dodanie sieci wifi. Urządzenie widoczne w aplikacji, połączenie świeci na zielono więc wszystko ok. Brak reakcji po naciśnięciu bramy w aplikacji. Nie znalazłem też możliwości ustawienia załączenia przekaźnika przy funkcji furtki ustaw na 0,5 - 1sek. Czy to może być tego wina? Podpięta jest tylko brama, bez furtki i kontaktronu. Wysyłam zdjęcie płyty bez wtyczek. Jutro sprawdzę raz jeszcze.
Dziękuję za pomoc
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sprawdź czy słyszysz "cykanie" przekaźnika.
Sprawdź czy zwarcie na krótko (na ~1sek.) SS do COM startuje bramę.
Sprawdź czy zwarcie na krótko (na ~1sek.) SS do COM startuje bramę.