Witam, po zamianie faz przestały działać wykresy.
Da się to jakoś uruchomić, czy wszystko po resecie od początku?
MEW01
-
Co to znaczy "po zmianie faz"?Alis wrote: Tue Oct 22, 2024 3:53 pm Witam, po zamianie faz przestały działać wykresy.
Da się to jakoś uruchomić, czy wszystko po resecie od początku?
Ogólnie nie da się nic zmienić tak, aby wykresy przestały działać.
-
Po prostu musiałem zamienić fazy miejscami. I od tego czasu przestały iść wykresy.
-
To raczej nie ma żadnego związku ze sobą.Alis wrote: Tue Oct 22, 2024 4:26 pm Po prostu musiałem zamienić fazy miejscami. I od tego czasu przestały iść wykresy.
Sprawdź czy masz wykresy w cloud.
Używasz publicznych serwerów czy prywatnego?
Apki używają HTTPS (port 443) do wykresu. Może masz coś zablokowane?
-
Nic nie zmieniałem. Wyłączyłem prąd, zamieniłem miejscami fazy i załączyłem prąd.
Wykresy zatrzymały się na tej dacie. Też myślałem że to nie ma nic wspólnego ale chyba jednak ma.
Odczyty online są prawidłowe a wykresy nie pojawiają się.
Wykresy zatrzymały się na tej dacie. Też myślałem że to nie ma nic wspólnego ale chyba jednak ma.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sprawdź w cloud czy masz wykresyAlis wrote: Tue Oct 22, 2024 4:39 pm Nic nie zmieniałem. Wyłączyłem prąd, zamieniłem miejscami fazy i załączyłem prąd.
-
Też nie ma. Tak jakby przekładniki nie działały. Ale nic na 1000% nie zmieniałem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Na scren-ie jest godz 18:38.
Wszędzie Masz moc czynną ujemną, tak jak byś produkował prąd.
Właściwie Masz podłączone przekładniki ?
Wszędzie Masz moc czynną ujemną, tak jak byś produkował prąd.
Właściwie Masz podłączone przekładniki ?
-
Nie odwróciłeś czasem przekładników do góry nogami ? Przeglądasz wykresy energii pobranej a na apce masz wszystkie fazy ujemne, tak jak byś oddawał energię. Masz instalację PV ?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Jak już wspominałem nic nie zmieniałem. Mam foto ale licznik jest zaraz za pompą ciepła i to ma mierzyć. Poza tym jest przecież noc i foto nie produkuje. Nie wiem dlaczego moc jest na minus.
Co to znaczy przekładniki odwrotnie?
Co to znaczy przekładniki odwrotnie?