Witam. Na wstępie dodam że jestem laikiem lecz po obejrzeniu kilku filmów na YT wydawało mi się że sobie poradzę z podjęciem sterownika.. ale no właśnie.. tak się tylko wydawało i finalnie poległem;) stąd mile widziana pomoc przy podpięciu sterownika ROW 02 do oświetlenia zewnętrznego w podbitce dachowej rozdzielonego na dwa włączniki ( pierwszy odpala i gasi jeden odcinek oświetlenia oraz drugi działa dokładnie tak samo w stosunku do drugiego odcinka oświetlenia). Oba właczniki to łaczniki schodowe Simon 54.
Dołączam zdjęcie wraz z oznaczeniem kabli które są podłączone do włączników. Jeśli ktoś byłby w stanie mi to rozrysować jak to powinno być podłączone będę ogromnie wdzięczny.
SUPLA ROW02 + oświetlenie zewnętrzne rozdzielone na 2 włączniki
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
-
Pozwól że dopytam które przewody z załączonego przezemnie zdjęcia idą do żarówki a które odpowiadają za pracę włącznika przy takich schemacie połączenia? Jeśli możesz, zaznacz proszę na zdjęciu przesłanym przezemnie. Schemat ten który przesłałeś niżej jest dla sterownika ROW 01, czy wpięcie ma być takie samo dla sterownika ROW 02?