Wyzwalacze w GG

djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Niedawno aktualizowałem moduły z GG. Wszędzie mam łączniki mono i w zakładce "wyzwalacze" pojawiły się dwie pozycje
wyzwalacz.jpg
Pewnie przespałem nowości wprowadzone do GG. O co chodzi z tymi nowymi pozycjami i jaką mają funkcjonalność?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

To jest coś do usprawnienia AT w kanałach z krańcówkami z tego co pamiętam, nie mogę teraz na szybko odszukać ale @klew ci to pewnie szybko wyjaśni :D
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

To zostało dodane do monostabilnych, aby dało się ustawić akcję rozjaśniania dimmerów.
Tylko samej akcji rozjaśniania jeszcze nie udało się go serwera i cloud dodać
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

klew wrote: Thu Dec 05, 2024 9:53 pm To zostało dodane do monostabilnych, aby dało się ustawić akcję rozjaśniania dimmerów.
Dzięki za wyjaśnienie :D W prawdzie forum przeglądam na bieżąco ale jednak mi gdzieś ta informacja pewnie umknęła. To tak doprecyzowując: za pomocą AT będzie można rozjaśniać/ściemniać kanał np w SLW? I jeszcze zauważyłem że te pozycje pojawiły się tylko w GG, na Zamelach tego nie ma.
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

djalex wrote: Thu Dec 05, 2024 10:04 pm
klew wrote: Thu Dec 05, 2024 9:53 pm To zostało dodane do monostabilnych, aby dało się ustawić akcję rozjaśniania dimmerów.
Dzięki za wyjaśnienie :D W prawdzie forum przeglądam na bieżąco ale jednak mi gdzieś ta informacja pewnie umknęła. To tak doprecyzowując: za pomocą AT będzie można rozjaśniać/ściemniać kanał np w SLW? I jeszcze zauważyłem że te pozycje pojawiły się tylko w GG, na Zamelach tego nie ma.
Na mSLW są i ogólnie na urządzeniach opartych o "nową bibliotekę"
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “GUI Generic”