Lokalizacje i identyfikatory

XnIcRaM

Dlaczego nie ma możliwości dodawania urządzenia do kilku grup jednocześnie? Czy jest może coś takiego w planach? Przy jednym użytkowniku to jest ok ale jak już mam wielu użytkowników to te grupy wydają się być bez sensu albo o czymś nie wiem. Jest jakaś rozsądna możliwość aby różnym użytkownikom przypisać dostęp do różnych urządzeń?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

SUPLA.... Nareszcie w domu.
zzrr
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

zzrr wrote: Sun Mar 08, 2026 9:48 pm Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?
Jest na to już poprawka, tylko czeka na kolejne wydanie Clouda
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
zzrr
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

klew wrote: Sun Mar 08, 2026 9:51 pm
zzrr wrote: Sun Mar 08, 2026 9:48 pm Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?
Jest na to już poprawka, tylko czeka na kolejne wydanie Clouda
Ok. Spoko. Dzięki za info.👍

Return to “Ogólna dyskusja”