Lokalizacje i identyfikatory
-
XnIcRaM
Dlaczego nie ma możliwości dodawania urządzenia do kilku grup jednocześnie? Czy jest może coś takiego w planach? Przy jednym użytkowniku to jest ok ale jak już mam wielu użytkowników to te grupy wydają się być bez sensu albo o czymś nie wiem. Jest jakaś rozsądna możliwość aby różnym użytkownikom przypisać dostęp do różnych urządzeń?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jest na to już poprawka, tylko czeka na kolejne wydanie Cloudazzrr wrote: Sun Mar 08, 2026 9:48 pm Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Ok. Spoko. Dzięki za info.klew wrote: Sun Mar 08, 2026 9:51 pmJest na to już poprawka, tylko czeka na kolejne wydanie Cloudazzrr wrote: Sun Mar 08, 2026 9:48 pm Jakiś czas temu, zauważyłem że w momencie kiedy naciskam przycisk "utwórz nową lokalizację" tworzy się dwie. Liczyłem na to że to jakiś może błąd przejściowy ale już długo jest to samo. Idzie sobie z tym poradzić bo wystarczy tą nadmiarową usunąć. Ale to chyba tak nie powinno być...? Ktoś jeszcze tak ma?