Aplikacja Supła IOS

Tom18W

Witam serdecznie
Ostatnio od tygodnia może więcej trudno mi określić pojawił mi się problem z
IMG_3834.png
temperatura z czujek nie odświeża mi się na bieżąco w aplikacji iOS Dopiero po wyłączeniu urządzenia z prądu i włączenia go ponownie odświeżanie działa przez około 20 godzin.
Wchodząc do ustawień supła claud zauważyłem że aktywacja urządzenia w smartfony powoduje aktywację tylko na 20 godzin potem wygasa i włączając ją na aktywne nie powoduje to skutku żeby czujki odświeżyły temperaturę .
Nie wiem co się stało bo przeciec pamiętam że na początku montując to urządzenie sprawdzałem temperaturę 10 razy dziennie przez około tydzień może dwa i nie musiałem wchodzić do supla claud codziennie i aktywować zrobiłem to raz i działało
Teraz żeby działało muszę codziennie wyłączać urządzenie i codziennie aktywować w claud proszę o pomoc pozdrawiam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

Włączona aktywacja urządzeń w Supla Cloud jest potrzebna tylko wtedy, gdy chcemy dodać nowe urządzenia. Jak urządzenia są już dodane to nie trzeba tego włączać. A co to za urządzenia podają temperaturę?

Return to “Pomoc”