Czy działa wam supla.
-
Algor
Nie mogę się zalogować na cloud i na scripts, aplikacja także nie działa. Wysiadło wszystko. Wszystkie urządzenia które działały wcześniej bez problemu teraz szukają połączenia. Czy mogłem coś nabroić, ustawiałem sceny na scripts i testowałem intensywnie zał/wył. Jak by serwer miał awarie to był by gdzieś widoczny komunikat?
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Wszystkie instalacje, które mam "pod opieką" działają bez zarzutu. Musisz szukać problemu u siebie. Stawiałbym na router, dostawcę netu, etc.
YoMan
-
Algor
Internet ok. Łącze się z kotłem na pelet, strony na kompie śmigają. Nie mam pojęcia co mogłem zrobić. Mój serwer na koncie to svr30.supla.org
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Nie zablokowałeś sobie czegoś? Dla sprawdzenia wyłącz swój router a na telefonie stwórz punkt dostępowy o takich samych danych jak router (ssid, pass). Jeżeli moduły zaczną się łączyć to na pewno nie problem supliAlgor wrote: Tue Mar 11, 2025 9:13 pm Internet ok. Łącze się z kotłem na pelet, strony na kompie śmigają. Nie mam pojęcia co mogłem zrobić. Mój serwer na koncie to svr30.supla.org
YoMan
-
Algor
I masz rację. Przez hotspota działa. Czyli ruter mógł paść?. Tle że wifi mi działa. Ale chociaż mam punkt zaczepienia. Dzieki