Jak dodać drugiego użytkownika z ograniczonymi uprawnieniami do konta supla?

Atepaa

Cześć,

Pozdrawiam wszystkich szanownych użytkowników tego forum, to mój pierwszy post tutaj. :)

oto moje pierwsze pytanie:

Jak mogę dodać drugiego użytkownika z ograniczonymi uprawnieniami do mojego konta w supli?
Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji w panelu. Znalazłem informację w sieci, że mogę nie mieć uprawnień administratora.
Jeśli tak jest, to czy mogę dowiedzieć się, jaki adres e-mail ma administratora na tym koncie?

Z góry dziękuję z wszelkie wskazówki. :)
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Atepaa wrote: Fri Jun 27, 2025 9:58 am Cześć,

Pozdrawiam wszystkich szanownych użytkowników tego forum, to mój pierwszy post tutaj. :)

oto moje pierwsze pytanie:

Jak mogę dodać drugiego użytkownika z ograniczonymi uprawnieniami do mojego konta w supli?
Nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji w panelu. Znalazłem informację w sieci, że mogę nie mieć uprawnień administratora.
Jeśli tak jest, to czy mogę dowiedzieć się, jaki adres e-mail ma administratora na tym koncie?

Z góry dziękuję z wszelkie wskazówki. :)
Do konta w Cloud się nie da. Tam jest tylko jeden user per konto i nie ma żadnych ustawień uprawnień.

Natomiast apki używają innego mechanizmu - ustawiasz sobie "klienta" (telefon) i do niego przypisuje się 'identyfikator dostępu' i do niego przypisujesz, które lokalizacje mają być dostępne.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Atepaa

Dziękuję za odpowiedź.

Mam poustawiane identyfikatory.
Czy na tej podstawie da się ustawić kokretnemu ID, żeby miał dostęp do harmonogramów? Bo w sumie o to mi chodzi, by konkretny ktoś mógł zmieniać harmonogramy.
Znalazłem tokeny, którym można przypisać dostep do różnych rzeczy, miedzy innymi dostep do harmonogramu, ale nie wiem gdzie/jak je przypisać.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Atepaa wrote: Fri Jun 27, 2025 11:41 am Dziękuję za odpowiedź.

Mam poustawiane identyfikatory.
Czy na tej podstawie da się ustawić kokretnemu ID, żeby miał dostęp do harmonogramów? Bo w sumie o to mi chodzi, by konkretny ktoś mógł zmieniać harmonogramy.
Znalazłem tokeny, którym można przypisać dostep do różnych rzeczy, miedzy innymi dostep do harmonogramu, ale nie wiem gdzie/jak je przypisać.
Harmonogramy są tylko w Cloud,a tu nie da się ustawić uprawnień
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “Pomoc”