Czy się da a jak tak to gdzie zmienić sposób w jaki telefon wibruje po naciśnięciu np widzetu?
Problem mam taki ze to pojedyncze zawibrowanie jest prawie nie wyczuwalne i otwierając bramę z widzetu nie wiem czy zaakceptowała aplikacja czy nie , oczywiście jak się na nią patrzę to widzę, ale to samo jest w samej aplikacji jak przesuwam kanał bramy na otwórz lub zamknij , to nie czuć tego potwierdzenia.
Wibracje potwierdzające akcje
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Sprawdziłem u siebie w Samsungu i dla widżetu mogłem zmienić tylko intensywność wibracji, natomiast "wzoru wibracji" nie udało mi się zmienić.
Sama intensywność jednak powinna wystarczyć; "Ustawienia" => "Dźwięki i wibracje" => "Intensywność wibracji".
Sama intensywność jednak powinna wystarczyć; "Ustawienia" => "Dźwięki i wibracje" => "Intensywność wibracji".
-
[email protected]
Dzieki za podpowiedź , też mam Samsunga, i to faktycznie coś zmienia ale jest to ustawienie systemowe , czyli wszystko inne też tak reaguje , jak chociażby poruszanie się po całym systemie.RomanG wrote: Thu Jul 03, 2025 3:12 pm Sprawdziłem u siebie w Samsungu i dla widżetu mogłem zmienić tylko intensywność wibracji, natomiast "wzoru wibracji" nie udało mi się zmienić.
A gdzie dla widżetu można to zmienić bo u siebie nie widzę ?
W Xiaomi na HyperOS można zmienić dla każdego elementu, w Samsungu chyba się nie da (pewny nie jestem bo od roku nie mam).[email protected] wrote: Thu Jul 03, 2025 3:41 pmDzieki za podpowiedź , też mam Samsunga, i to faktycznie coś zmienia ale jest to ustawienie systemowe , czyli wszystko inne też tak reaguje , jak chociażby poruszanie się po całym systemie.RomanG wrote: Thu Jul 03, 2025 3:12 pm Sprawdziłem u siebie w Samsungu i dla widżetu mogłem zmienić tylko intensywność wibracji, natomiast "wzoru wibracji" nie udało mi się zmienić.
A gdzie dla widżetu można to zmienić bo u siebie nie widzę ?
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
[email protected]
@mipolansk
czy stoi coś na przeszkodzie, żeby potwierdzenie wykonania akcji które się wyświetla "Wykonano" zawierało informację o tym co wykonano?
Klikam jedną bramę a potem drugą i w sumie to nie wiem która poszła jak by jedna nie pojechała. Co ciekawe mając podłączony zegarek to na nim wyświetla się powiadomienie zawierające informację który to był kanał.
czy stoi coś na przeszkodzie, żeby potwierdzenie wykonania akcji które się wyświetla "Wykonano" zawierało informację o tym co wykonano?
Klikam jedną bramę a potem drugą i w sumie to nie wiem która poszła jak by jedna nie pojechała. Co ciekawe mając podłączony zegarek to na nim wyświetla się powiadomienie zawierające informację który to był kanał.