Ogólnie jakieś zmiany się szykują po wakacjach ?
Apka Supli
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Po co ci możliwość wprowadzania modułu w tryb config z apki ? Apka służy do sterowania a do konfiguracji jest Cloud.
A w zasadzie po wejściu do apki 5 kliknięć więcej i jesteś w cloud i wprowadzasz moduł w tryb konfiguracji.
A już na sam koniec to ile razy w ciągu roku potrzebujesz wprowadzić modułu w tryb konfiguracji ?
A w zasadzie po wejściu do apki 5 kliknięć więcej i jesteś w cloud i wprowadzasz moduł w tryb konfiguracji.
A już na sam koniec to ile razy w ciągu roku potrzebujesz wprowadzić modułu w tryb konfiguracji ?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Ad1. Np po to, żeby coś skorygować w websereerzerobertklepacki94 wrote: Sun Aug 17, 2025 8:02 pm Po co ci możliwość wprowadzania modułu w tryb config z apki ? Apka służy do sterowania a do konfiguracji jest Cloud.
Ad2. Niby tak, ale do Cloud musimy się zalogować, odszukać moduł i przycisk wprowadzający go w tryb config, a to trochę trwa.
Ad3. Nie potrafię tego zliczyć, ale w tym tygodniu około 20 razy.
Wiem, że wszystkie ustawienia są bardziej po stronie Cloud, ale zdarzają się przypadki, że ludzie nie pamiętają haseł bo pewnie zaglądają tam jak raz w roku.
Mogla to by być jakaś opcja w menu apki.
Takie luźne spostrzeżenie
To wiem. Pytałem raczej o to, jakie zmiany i aktualizacje się szykują < te najblizsze}>klew wrote: Mon Aug 18, 2025 1:52 pm Zmiany i aktualizacje są robione w trybie ciągłym i wydawane co 1-2 miesiące
Może jakąś mapa?
Wiem, że planów zawsze jest masa, ale tak realnie, na ten rok czego mozna się jeszcze spodziewać?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Zbyt małe zainteresowanie taką funkcjonalnością. W dodatku rozmija się z fundamentalnymi założeniami.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Od kilku m-cy skupiamy się na wprowadzeniu dużych zmian w kodzie, które są związane z komercyjnymi projektami.lukasz06 wrote: Mon Aug 18, 2025 2:08 pm To wiem. Pytałem raczej o to, jakie zmiany i aktualizacje się szykują < te najblizsze}>
Może jakąś mapa?
Nie publikujemy mapy drogowej ponieważ jak życie pokazało trudno nam ją dowieźć w takiej kolejności i kształcie
jak pierwotnie planowaliśmy. Nie wynika to ze złej woli, a z dynamicznie zmieniającej się sytuacji.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Rozumiem, pozdrawiampzygmunt wrote: Mon Aug 18, 2025 2:28 pmOd kilku m-cy skupiamy się na wprowadzeniu dużych zmian w kodzie, które są związane z komercyjnymi projektami.lukasz06 wrote: Mon Aug 18, 2025 2:08 pm To wiem. Pytałem raczej o to, jakie zmiany i aktualizacje się szykują < te najblizsze}>
Może jakąś mapa?
Nie publikujemy mapy drogowej ponieważ jak życie pokazało trudno nam ją dowieźć w takiej kolejności i kształcie
jak pierwotnie planowaliśmy. Nie wynika to ze złej woli, a z dynamicznie zmieniającej się sytuacji.