Podświetlenie gniazda

Jakubh

Witam
Mam pytanie. Posiadam gniazdo jak na zdjęciu. Niestety posiada ono dwie diody, które umieszczoen są w tym przeźroczystym pierścieniu jedna niebieska, pokazuje status urząrzenia i czerowna, pokazuje, że urządzenie jest właczone. Czy można te diody jakoś wyłączyć. W nocy w pokoju to przy 3 gniazdkach można oszaleć. Proszę o pomoc.

Image

Pozdrawiam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Jakubh wrote: Sat Oct 25, 2025 7:43 am Witam
Mam pytanie. Posiadam gniazdo jak na zdjęciu. Niestety posiada ono dwie diody, które umieszczoen są w tym przeźroczystym pierścieniu jedna niebieska, pokazuje status urząrzenia i czerowna, pokazuje, że urządzenie jest właczone. Czy można te diody jakoś wyłączyć. W nocy w pokoju to przy 3 gniazdkach można oszaleć. Proszę o pomoc.

Image

Pozdrawiam
Myśle że bez problemu. Powiedz tylko jakie masz tam wgrane oprogramowanie ? Tą informację znajdziesz w cloud.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Jakubh

Coś takiego
Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Jakubh wrote: Sat Oct 25, 2025 8:03 am Coś takiego
Image
w tych dwóch miejscach zmień GPIO na wyłączony
YoMan

Gdzie znajdę te opcje w Cloud?
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Jakubh wrote: Sat Oct 25, 2025 9:29 am Gdzie znajdę te opcje w Cloud?
W aplikacji pod przyciskiem ,,i" znajdziesz IP urządzenia, wpisz je w przeglądarkę, zaloguj się(jak nie zmieniałeś danych to admin i pass) i na dole masz zakładki , przekaźnik i konfiguracja czy coś takiego. Tam znajdziesz te opcję, po zmianie na dole klikasz zapisz i reset.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Jakubh

Dzieki udało sie. Dziala.

Return to “Pomoc”