SBW-02/ANT plány

Libortv

Dobrý den, pořídil jsem pro svého zákazníka dva moduly SBW-02/ANT, kterými se mají otevírat vstupní dveře ve dvou částech objektu v nastavený čas. Ve dveřích je klasický elektrický zámek s nízkým odběrem (250mA) v tomto případě reverzní. Lze nastavit pomocí Automatizace respektive pomocí Plánu otevření např. po,út,st,čt,pá od 6.00 do 18.00? V plánech je možné nastavení otevření v určitý čas, ale čas pro sepnutí relé je maximálně 120s. Jestli to dobře chápu musel bych pro každou hodinu nastavit minimálně 30 plánů a pro celý den 360 plánů. Což by asi ani nešlo. Má to nějaké jiné řešení? Mě napadlo zařadit za SBW-02/ANT bistabilní relé tím by stačily dva impulsy za den. Ale tajně doufám, že to půjde nastavit. Děkuji za odpověď
pzygmunt
Been thanked: 59 times

SBW se na to nehodí. Lepší by byl nějaký modul ROW + SBW pro noční otevírání. Nebo jednoduše standardní časovač plus SBW pro noční otevírání.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Libortv

Tak nakonec se mi to podařilo vymyslet i s moduly SBW-02. Nějakou dobu to testuji na stole a je to funkční. Konkrétní popis doplním později. Ještě bych měl otázku na možnost převodu nataveného zařízení tedy modulů SBW-02 do jiného účtu. Moduly jsem si nastavil pod svým účtem ale dotyčnému to chci předat s jeho emailem a jeho účtem, který jsem už na Supla cloud vytvořil. Samozřejmě, že momentálně je prázdný. Je nějaká možnost jak nastavení převedu do jeho účtu? Nebo musím kompletní nastavení udělat znovu v jeho účtu? Děkuji za odpověď.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Nastavení musíte přenést ručně.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Obecná diskuse”