Cześć, czy może ktoś mi pomóc w jaki sposób podłączyć ROW-01 pod instalację jak poniżej.
W szafie rozdzielczej mam przekaźnik FF BIS 411 , plus 2 włączniki monostabilne z podświetleniem - Legrand. Schemat załączony poniżej.
Impulsem sterującym u mnie jest L.
ROW-01 + przekaźnik bistabilny+przycisk podświetlany monostabilny
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Gdy zmienię na nie podświetlane to jest szansa podłączyć do takiego układu ?
-
Hej,
Na szybko doszkicowałem układ z ROWem wstawiony zamiast przekaźnika bistabilnego
Gdybyś miał wątpliwości - pytaj.
Ernest
Na szybko doszkicowałem układ z ROWem wstawiony zamiast przekaźnika bistabilnego
Gdybyś miał wątpliwości - pytaj.
Ernest
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Dzięki. Dam znać w przyszłym tygodniu czy działa.
-
A jeszcze jedno,czy usunięcie lampek rozwiązuje sprawę ? Nie jestem ekspertem w tych sprawach wiec pytanie może okazać się głupie. Dzięki .
-
Tak, usunięcie żarówek podświetlających albo po prostu ich odłączenie załatwi sprawę.
-
A dlaczego?
Java 4 Life
API Java
GUI
Server Mock
API Java
GUI
Server Mock
-
Ernest !!! Układ działa dzięki. Zaobserwowałem jednak kilka razy niestabilną pracę - migająca zielona dioda i brak możliwości włączenia światła przyciskiem. Czy taki efekt może być powodem słabego zasięgu Wifi ?
Z drugiej strony moduł ten był moim testowym modułem i wielokrotnie mogłem go źle podłączyć więc jest szansa, że sam go uszkodziłem..
Z drugiej strony moduł ten był moim testowym modułem i wielokrotnie mogłem go źle podłączyć więc jest szansa, że sam go uszkodziłem..
-
Jaki masz tam firmware ? W sensie wersja ?