SRW-01 a sterowanie karniszami elektrycznymi

Sterownik rolet
wesolytomek

Witam.
Pytanie laika: czy to zadziała ?:
3 karnisze elektryczne d o zasłon. Silniki w karniszach Torro AM75 LS/RF
Czy uda się podłączyć by zadziałało z Suplą?
Mam już dwa sterowniki Zamel SRW-02 podpięte i chciałbym jeszcze to dołożyć do 3 rolet. Jeśli się nie uda to czy może istnieje coś innego, co mogłoby te karnisze obsłużyć by działało z Supla?

Dziękuję!
pzygmunt

Wersję LS teoretycznie możesz podłączyć pod SRW-01 ale do czasu aktualizacji oprogramowania zasłona będzie widoczna jako roleta.
wesolytomek

pzygmunt wrote: Fri May 04, 2018 3:13 pm Wersję LS teoretycznie możesz podłączyć pod SRW-01 ale do czasu aktualizacji oprogramowania zasłona będzie widoczna jako roleta.
To mi nie przeszkadza. W jaki sposób musiałbym to podłączyć? Czy wystarczy jeden SRW-01 na 3 karnisze, między którymi położony będzie przewód zasilający a także dodatkowo skrętka? Czy potrzebne trzy osobne? Czy będzie możliwe ustawienie harmonogramów by same się zamykały i otwierały?
pzygmunt

wesolytomek wrote: Fri May 04, 2018 3:31 pm
pzygmunt wrote: Fri May 04, 2018 3:13 pm Wersję LS teoretycznie możesz podłączyć pod SRW-01 ale do czasu aktualizacji oprogramowania zasłona będzie widoczna jako roleta.
To mi nie przeszkadza. W jaki sposób musiałbym to podłączyć? Czy wystarczy jeden SRW-01 na 3 karnisze, między którymi położony będzie przewód zasilający a także dodatkowo skrętka? Czy potrzebne trzy osobne? Czy będzie możliwe ustawienie harmonogramów by same się zamykały i otwierały?
Jeden SRW na każdy karnisz ale jak już pisałem... "powinno działać w teorii". Musi to tez być wersja LS sterowania z 230V.
Harmonogramy powinny działać.

Return to “ZAMEL SRW-01”