Przepraszam że tak nie w wątku, lecz mam pytanie co daje możliwość blokady przycisku ?Zybi wrote: Sun Sep 16, 2018 10:48 pm
Ale co tam, było minęło, poświęconego czasu nie traktuję jako straconego, bo sporo się nauczyłem, a projekty które powstały wynikały z mojego własnego zapotrzebowania na nie ( właśnie w sobotę zainstalowałem w końcu moduł bramowy na Yunshan-ie z możliwością blokady przycisku, jak dla mnie, to rewelacja ). Podświetlenie Touch-a raziło mnie w oczy, to powstał soft z regulacją jaskrawości świecenia, itd.
Na koniec cóż mogę powiedzieć, dalej będę po prostu użytkownikiem Supli, bo to świetny projekt.
Co daje blokada przycisku?
-
miko1282
- Has thanked: 1 time
-
Lucas
Blokada przycisku w sofcie od Zybiego dawała możliwość wyłączenia z poziomu aplikacji dodatkowego przycisku do otwierania furtki, bramy, itp. Jak pisał @Zybi np. na noc albo kiedy Cię nie ma na posesji. Ja osobiście widzę fajną możliwość, że przy takiej blokadzie mam pewność, że dziecko nie otworzy furtki (gdy dosięga do przycisku) i nie wybiegnie na ulicę.
Nie pamiętam, czy w tym co pisał @Zybi była możliwość ustawienia tego też harmonogramem czy nie.
Nie pamiętam, czy w tym co pisał @Zybi była możliwość ustawienia tego też harmonogramem czy nie.