Hej,
czy ktoś z Was sprawdzał pracę kilku kostek Zamela obok siebie? Np. dla 5-6 ROW-02 zainstalowanych obok siebie w rozdzielni (plastikowa, wewnątrz mieszkania)? Czy mają jakiś wpływ na siebie? Zastanawiam się, czy ciągnąć wszystkie kable bezpośrednio do rozdzielni i tam dopiero je spinać razem czy montować standardowo w puszcze pod wyłącznikiem.
Podłączenie wszystkiego w rozdzielni miałoby sens, gdyby Zamel (lub ktoś) wypuścił kilku kanałowe urządzenie na szynę TH35. Z drugiej strony jak podłączę wszystko w puszkach, to raczej nie będzie mi się już chciało nic zmieniać.
Kilka ROW-ów obok siebie...
-
Sibikk
Cześć, jest fajny soft od Zybiego na 8 gniazd na jedny ESP, Co prawda potrzeba miejsca na przekaźniki i styczniki ale te kilka modułów tez gdzieś trzeba zmieścić. Chyba że ze względów formalnych wolisz oficjalne rozwiązanie? Wtedy warto poczekać. Albo odezwać sie do Ernesta o moduł na testy 
-
michael
To prawda
Nawet na targach coś pokazali 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ernest
Hej,
Właśnie puszczam do produkcji , po wielu bojach, pierwszą partię ROW-07 - czyli 7 kanałów w obudowie natynkowej. Kolejny produkt to będzie mała niespodzianka a dopiero potem w kolejce to 4 kanałowy na szynę DIN.
Ps. Będzie przewidziany zestaw produktów do wysłania na testy
Właśnie puszczam do produkcji , po wielu bojach, pierwszą partię ROW-07 - czyli 7 kanałów w obudowie natynkowej. Kolejny produkt to będzie mała niespodzianka a dopiero potem w kolejce to 4 kanałowy na szynę DIN.
-
Lucas
@Ernest, a ten 4 kanałowy na szynę DIN to mniej więcej za jak długo? Ja (a właściwie elektryk) będzie instalację robił już w listopadzie, więc raczej się na niego nie załapię.Ernest wrote: Mon Oct 08, 2018 11:19 am Hej,
Ale na testy chętnie się piszę
-
soren
Ja z elektryka w nowym domu planuję ruszyć na wiosnę ale modułem na testy tez nie pogardze 
-
bubu11
@Ernest, a może skoro mamy roadmapę Sypli to i Ty możesz, chociaż po części, zdradzić co w niedalekiej przyszłości planuje Zamel??