Kilka ROW-ów obok siebie...

Lucas

Hej,

czy ktoś z Was sprawdzał pracę kilku kostek Zamela obok siebie? Np. dla 5-6 ROW-02 zainstalowanych obok siebie w rozdzielni (plastikowa, wewnątrz mieszkania)? Czy mają jakiś wpływ na siebie? Zastanawiam się, czy ciągnąć wszystkie kable bezpośrednio do rozdzielni i tam dopiero je spinać razem czy montować standardowo w puszcze pod wyłącznikiem.
Podłączenie wszystkiego w rozdzielni miałoby sens, gdyby Zamel (lub ktoś) wypuścił kilku kanałowe urządzenie na szynę TH35. Z drugiej strony jak podłączę wszystko w puszkach, to raczej nie będzie mi się już chciało nic zmieniać.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Z tego co się orientuję Zamel kończy prace nad modułem na szynę więc może się wstrzymaj.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Sibikk

Cześć, jest fajny soft od Zybiego na 8 gniazd na jedny ESP, Co prawda potrzeba miejsca na przekaźniki i styczniki ale te kilka modułów tez gdzieś trzeba zmieścić. Chyba że ze względów formalnych wolisz oficjalne rozwiązanie? Wtedy warto poczekać. Albo odezwać sie do Ernesta o moduł na testy ;-)
Image
michael

To prawda :) Nawet na targach coś pokazali :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ernest

Hej,

Właśnie puszczam do produkcji , po wielu bojach, pierwszą partię ROW-07 - czyli 7 kanałów w obudowie natynkowej. Kolejny produkt to będzie mała niespodzianka a dopiero potem w kolejce to 4 kanałowy na szynę DIN.

Ps. Będzie przewidziany zestaw produktów do wysłania na testy
michael

Ernest wrote: Mon Oct 08, 2018 11:19 am Ps. Będzie przewidziany zestaw produktów do wysłania na testy
:D to lubimy i to bardzo :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
shimano73
Been thanked: 1 time

No , no , czekamy
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
Lucas

Ernest wrote: Mon Oct 08, 2018 11:19 am Hej,

Właśnie puszczam do produkcji , po wielu bojach, pierwszą partię ROW-07 - czyli 7 kanałów w obudowie natynkowej. Kolejny produkt to będzie mała niespodzianka a dopiero potem w kolejce to 4 kanałowy na szynę DIN.

Ps. Będzie przewidziany zestaw produktów do wysłania na testy
@Ernest, a ten 4 kanałowy na szynę DIN to mniej więcej za jak długo? Ja (a właściwie elektryk) będzie instalację robił już w listopadzie, więc raczej się na niego nie załapię.

Ale na testy chętnie się piszę :-)
soren

Ja z elektryka w nowym domu planuję ruszyć na wiosnę ale modułem na testy tez nie pogardze :D
bubu11

@Ernest, a może skoro mamy roadmapę Sypli to i Ty możesz, chociaż po części, zdradzić co w niedalekiej przyszłości planuje Zamel??

Return to “Pomoc”