Napęd bramy przesuwnej i SUPLA

edm
Been thanked: 2 times

Witam.

Rozglądam się za napędem bramy przesuwnej do którego będzie można podłączyć Yunshan wi-fi relay jako Gate module - wielki powrót.
Nie mogę sobie przypomnieć jak fachowo nazywa się opcja która umożliwia podłączenie do centralki przewodowego przycisku sterującego, typu dzwonkowy ścienny.

Po prostu nie wiem czego mam szukać w instrukcjach od bram. Przykładowo patrzę na instrukcję Nice Robus 600 https://www.nice.pl/resources/pliki/Ins ... 2-2017.pdf i nie wiem czy jest możliwość podłączenia przewodowego przycisku, czy nie?.

Pozdrawiam.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 :D
Duch__
Been thanked: 6 times

Polecam Faac 740. Masz dwa inputy do otwierania / zamykania - jeden do pełnego otwarcia, a drugi do częściowego (tryb furtki). Jest wejście awaryjne stop. Ja bramę u siebie otwieram z dwóch przycisków dzwonkowych zainstalowanych w domu, radiolinii elmes i telefonu. Do wyboru, do koloru.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Większość dostępnych na rynku ma możliwość podłączenia przycisku sterującego.
Jak coś Ci wpadnie w oko to wrzuć info. Sprawdzimy wtedy czy ma wejście sterujące.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
edm

pzygmunt wrote: Tue Nov 13, 2018 5:48 pm Większość dostępnych na rynku ma możliwość podłączenia przycisku sterującego.
Jak coś Ci wpadnie w oko to wrzuć info. Sprawdzimy wtedy czy ma wejście sterujące.
Dzięki, już mi wpadło w oko. Zobacz tu https://www.nice.pl/resources/pliki/Ins ... 2-2017.pdf strona 11.
Jest tam open, close. Tyle że nie do końca rozumie. Mam użyć dwóch przycisków jednym otwieram a drugim zamykam? trochę bezsensu.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

P.P. - wejście dla urządzeń, które sterują ruchem w trybie Krok po Kroku; można tu podłączyć styki typu „Normalnie Otwarty”
SUPLA.... Nareszcie w domu.
edm

pzygmunt wrote: Tue Nov 13, 2018 6:20 pm P.P. - wejście dla urządzeń, które sterują ruchem w trybie Krok po Kroku; można tu podłączyć styki typu „Normalnie Otwarty”
Ja szukałem po obrazkach :oops: Dziękuję.
ar2r

Ja mam naped byt deimos ultra bat 400. Podłączony sonoff do com i ic1

Return to “Ogólna dyskusja”