CLOUD 2.3.0 - Harmonogram

Beku

Cześć,

Przy próbie utworzenia nowego harmonogramu pojawia się błąd Value "" is not TRUE.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
fracz
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

No to przecież komunikat prawdę mówi :lol:

Potrzebuję info jaką funkcję miał kanał który chciałeś oharmonogramować oraz w jakim trybie miał być ten harmonogram (dzienny/minutowy...).
Beku

No tak, komunikat jak najbardziej prawidłowy. 😀 w zasadzie to nie ma znaczeni bo komunikat pojawia się niezależnie co bym wybrał, dzienny minutowy czy jednorazowy. Przy zmianie godzin czy minut komunikat się powtarza i nie są się zapisać harmonogramu. Kanał w zasadzie standardowy sonoff 4ch normalnie mogę nim sterować przez apke w tel... zrobiłem grupę 2 przekaźników i takie cuda przy próbie zrobienie harmonogramu. A ciekawsze ze wczoraj na innym urządzeniu harmonogram zrobiłem.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Beku wrote: Sat Dec 22, 2018 3:27 pm No tak, komunikat jak najbardziej prawidłowy. 😀 w zasadzie to nie ma znaczeni bo komunikat pojawia się niezależnie co bym wybrał, dzienny minutowy czy jednorazowy. Przy zmianie godzin czy minut komunikat się powtarza i nie są się zapisać harmonogramu. Kanał w zasadzie standardowy sonoff 4ch normalnie mogę nim sterować przez apke w tel... zrobiłem grupę 2 przekaźników i takie cuda przy próbie zrobienie harmonogramu. A ciekawsze ze wczoraj na innym urządzeniu harmonogram zrobiłem.
Wyślij na priv-a adres email na którym masz konto i id kanału/grupy dla której chcesz utworzyć harmonogram.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Jakiej przeglądarki używasz ?
Próbowałeś wyczyścić cache przeglądarki ?
Zrobiłem kopię serwera i na kopii zalogowałem się na Twoje konto. Nie mogę wywołać tego samego błędu.
Czy możesz nagrać jakieś wideo pokazujące jak wywołać ten błąd ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Beku

Używam chrome’a spróbuje wyczyścić cache i dam znać. Dzisiaj już nie nagram nic ale jutro spróbuje wrzucić. Dzięki za poświęcony czas.
Beku

Na innym komputerze harmonogram utworzyłem bez żadnych problemów. Być może problem na tym jednym wynika z faktu że wcześniej używałem nacjom clouda 2.2 i może rzeczywiście w cache coś zostało.

A tak przy okazji Wesołych Świąt !🙂 Robicie dobrą robotę 🙂
kris.gie
Has thanked: 1 time

Mam taki sam błąd jak kolega powyżej, wyślę dane na priv.
Wesołych Świąt :)
artur_n

Potwierdzam u mnie dziś chciałem stworzyć harmonogram i też mam ten błąd.
Powtarza się niezależnie od przeglądarki. Próbowałem na komputerze jak i telefonie.
Nagranie:
https://www.dropbox.com/s/rb6af02j4lk8w ... 8.mp4?dl=0
wrobel111

U mnie robiło się tak w chrome na telefonie, na komputerze z firefoxem jest okej

Return to “Pomoc”