Sonoff Pow R2 licznik energii elektrycznej.

feszter
Posty: 80
Rejestracja: pn lip 30, 2018 7:36 pm
Lokalizacja: Wodzisław Śl.

śr sty 23, 2019 6:56 pm

Czy ma ktoś wsad z działającym oficjalnym licznikiem energii elektrycznej? Przyszło mi to urządzenie i w sumie nie wiem co mam mu wgrać :?
air
Posty: 4
Rejestracja: sob sty 19, 2019 5:55 pm

pt sty 25, 2019 7:42 pm

Czy podzielicie się zgranym oryginalnym wsadem?
iborkim
Posty: 29
Rejestracja: sob cze 11, 2016 10:59 am

sob sty 26, 2019 7:56 pm

Oryginalny wsad działa tylko na urządzeniu z którego jest zgarny.
air
Posty: 4
Rejestracja: sob sty 19, 2019 5:55 pm

ndz sty 27, 2019 8:01 pm

Wgrałem z rozpędu blanka :oops: Czy jest jakaś szansa na uruchomienie, już pomijam pomiar?
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2225
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

ndz sty 27, 2019 8:04 pm

Supla - tak...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
air
Posty: 4
Rejestracja: sob sty 19, 2019 5:55 pm

pn sty 28, 2019 8:07 pm

Sławek czy mógłbyś rozwinąć? Który firmware pasuje ?
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2225
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn sty 28, 2019 8:53 pm

Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Zbyszek60
Posty: 84
Rejestracja: sob lis 02, 2019 5:29 pm
Lokalizacja: RUDA ŚLĄSKA

pn sty 20, 2020 9:40 am

Jak skasować licznik w sonoff pow r2 supla
Pozdr
djack2017
Posty: 383
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

pn sty 20, 2020 1:00 pm

Zbyszek60 pisze:
pn sty 20, 2020 9:40 am
Jak skasować licznik w sonoff pow r2 supla
Pozdr
Na stronie konfiguracji (192.168.4.1) jest opcja kasowania licznika energii.
Zbyszek60
Posty: 84
Rejestracja: sob lis 02, 2019 5:29 pm
Lokalizacja: RUDA ŚLĄSKA

pn sty 20, 2020 3:05 pm

Super dzięki
ODPOWIEDZ