Napęd bramy Novocon T100 DES

Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Post

Witam
Mam problem z podłączeniem bramy Novocon T100, wg schematu potrzebne są 3 podłączenia do obsługi otwarcia i zamknięcia.
Czy można to podłączyć w jakiś inny sposób?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18629
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Do czego chcesz ten napęd podłączyć ?
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Post

Do modułu wifi
User avatar
pzygmunt
Posts: 18629
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Jakiego ?
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Post

Sonoff SV
User avatar
pzygmunt
Posts: 18629
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

https://www.novoferm.pl/fileadmin/novof ... ysunki.pdf

Sterowanie pod złącze J1 (chyba 1.1 i 1.4)
Zasilanie z 6,7 - to chyba jest złącze X8
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Post

Przy takim podłączeniu nie będzie obsługiwać tylko otwierania?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18629
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Może tak być :/ Nie znalazłem w instrukcji innej opcji. Może jakoś się ten napęd konfiguruje. Napisz może do producenta/sprzedawcy z pytaniem czy jest tam funkcja "krok po kroku".
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Post

Ok, dziękuje za pomoc.

Return to “Sonoff SV”