Z góry dziękuję
Jacek
P.S. zresztą wszystkie opisy Zamela dotyczące Supli są delikatnie mówiąc tajemnicze i tajne

Co potrzebujesz wiedzieć? Na INPUT 230VAC podajesz zasilanie. Fazę na L, przewód neutralny na N. Na wyjściach OUT1...7 masz podawaną fazę po włączeniu danego przekaźnika. Urządzenie wyjściowe podłączasz pod wyjście np. OUT1 (faza) i zacisk N.missim wrote: Sun Aug 04, 2019 6:34 pm Czy ktoś może opisać wejścia wyjścia tego modułu ? Opis na kartoniku dosyć dziwny.
Z góry dziękuję
Jacek
P.S. zresztą wszystkie opisy Zamela dotyczące Supli są delikatnie mówiąc tajemnicze i tajne![]()
Dzięki za odpowiedź, w międzyczasie to przemierzyłem i bezproblemowo podłączyłem, a problem wynikał z tego, że zerknąłem na blister, a tam wyjścia tego modułu opisane były jako beznapięcioweLucas wrote: Wed Aug 07, 2019 12:43 pmCo potrzebujesz wiedzieć? Na INPUT 230VAC podajesz zasilanie. Fazę na L, przewód neutralny na N. Na wyjściach OUT1...7 masz podawaną fazę po włączeniu danego przekaźnika. Urządzenie wyjściowe podłączasz pod wyjście np. OUT1 (faza) i zacisk N.missim wrote: Sun Aug 04, 2019 6:34 pm Czy ktoś może opisać wejścia wyjścia tego modułu ? Opis na kartoniku dosyć dziwny.
Z góry dziękuję
Jacek
P.S. zresztą wszystkie opisy Zamela dotyczące Supli są delikatnie mówiąc tajemnicze i tajne![]()