W jaki sposób zmienić ustawienia sieci wifi w już działającym module ? Aby zwiększyć zasięg sieci przy bramie wstawiłem router w garażu .
Mam problem ze zmianą nazwy sieci w moim module gate, czy tylko przez ponowne flash'owanie jest to możliwe?
Wpisując adres modułu w przeglądarkę, urządzenie nie jest dostępne tak jak podczas konfigurowania.
zmiana sieci WiFi
-
zgred
Nie trzeba flashować, wejdź w tryb programowania modułu i wtedy podłącz się do niego po jego własnym AP i wypełnij ponownie stronę konfiguracyjną.
-
askori
Witam,
mam taki problem iż podałem złe dane lokalizacji i hasło do niej na stronie 192.168.4.1,
próbuje moduł ostawić na tryb konfiguracji poprzez przytrzymanie przycisku i nic to nie pomaga,
układ zestawiony tak jak na majsterkowo.pl
co mogę zrobić żeby wpisać dane na nowo
z góry dzięki
mam taki problem iż podałem złe dane lokalizacji i hasło do niej na stronie 192.168.4.1,
próbuje moduł ostawić na tryb konfiguracji poprzez przytrzymanie przycisku i nic to nie pomaga,
układ zestawiony tak jak na majsterkowo.pl
co mogę zrobić żeby wpisać dane na nowo
z góry dzięki
-
jayckop
Witam
Pytanie czy istnieje możliwość zmiany sieci Wi-Fi bez wciskania przycisku na module SUPLA.
Pytanie czy istnieje możliwość zmiany sieci Wi-Fi bez wciskania przycisku na module SUPLA.
-
wojtas567
Tak, ale jak skonfigurujesz sobie soft w arduino ide i wgrasz do esp.jayckop wrote: Thu Jul 19, 2018 4:18 am Witam
Działa ładnie a zalogowanie do drugiej sieci trwa ok 2-3 sek.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
m0ney
Cześć, mam problem ze zmianą sieci. Zmieniłem sieć w domu i teraz musze zmienić ustawienia w sterowniku bramy garazowej.
Naciskam przycisk na sonoff ale nie chce wejsc w tryb parowania. Trzymam 10 sek i nic.
Naciskam przycisk na sonoff ale nie chce wejsc w tryb parowania. Trzymam 10 sek i nic.