Dzień dobry.
Niedawno kupiłem SUPLA PNW-01.
Chciałbym ustawić taki harmonogram:
Wszystkie dni tygodnia. Bez limitu czasowego.
Włączenie włącznika o zmierzchu.
Wyłączenie włącznika o 23:30.
Jak to ustawić krok po kroku jak dla dziecka.
Pozdrawiam ADARKAR
Harmonogram
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Musisz utworzyć dwa harmonogramy. Jak na poniższych obrazkach. Oczywiście w Akcja podajesz swoje urządzenie, które ma być sterowane harmonogramem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
ADARKAR
Dzięki za szybką odpowiedź. Myślałem, że da się to zrobić w jednym harmonogramie i czegoś nie doczytałem.
Mam jeszcze jedno pytanie a nie chcę tworzyć nowego wątku.
Wyczytałem że nie zaleca się instalacji kilku sterowników WIFI blisko siebie bo następują zakłócenia w pracy.
Mam w kilku pomieszczeniach dwie osobno sterowane rolety przyciskami (znajdującymi się obok siebie), tak aby zasłonić bądź odsłonić jedną z nich i chciałbym niezależnie sterować nimi z SUPLI z dwóch sterowników rolet (bo nie trafiłem na układ podwójnego sterownika). Czy będą zakłócenia w pracy czy się nie przejmować?
Mam jeszcze jedno pytanie a nie chcę tworzyć nowego wątku.
Wyczytałem że nie zaleca się instalacji kilku sterowników WIFI blisko siebie bo następują zakłócenia w pracy.
Mam w kilku pomieszczeniach dwie osobno sterowane rolety przyciskami (znajdującymi się obok siebie), tak aby zasłonić bądź odsłonić jedną z nich i chciałbym niezależnie sterować nimi z SUPLI z dwóch sterowników rolet (bo nie trafiłem na układ podwójnego sterownika). Czy będą zakłócenia w pracy czy się nie przejmować?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ja mam w ścianie grubości 8 cm dwie puszki łączone obok siebie i z drugiej strony ściany trzecią puszkę obok tych dwóch. W tych puszkach mam 3 SRW-01 i pracują poprawnie. Do routera mam od tych SRW ok. 7 - 8 m.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak