Witam.
Właśnie od samego rana nie działa mi Supla.
Z czym to jest związane?
Dziękuję
Nie działa Supla
-
Demeter
Gdzieś o godzinie 14 zadziałało.
Na publicznym serwere.
Reset routera bez sensu - bo mam ich trzy. Jeden po kablu i dwa mobilne z kartą sim (niestety nie mam jednego routera z dużym zasięgem. Chili trzy różne dostępy do internetu.
Około 20 urządzeń świeciło się na czerwono w apce.
Na różnych urządzeniach (telefonach).
Co to mogło być?
Na publicznym serwere.
Reset routera bez sensu - bo mam ich trzy. Jeden po kablu i dwa mobilne z kartą sim (niestety nie mam jednego routera z dużym zasięgem. Chili trzy różne dostępy do internetu.
Co to mogło być?
-
Demeter
Każdy z routerow obsługuje tylko jakieś urządzenia.
A routery nie są związane w żaden sposób.
A routery nie są związane w żaden sposób.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Jakie softy masz wgrane na te urządzenia i jakie to urządzenia? Bo ja zaobserwowałem podobny objaw na routerach z internetem mobilnym.Demeter wrote: Sat Dec 21, 2019 4:55 pm Gdzieś o godzinie 14 zadziałało.
Na publicznym serwere.
Co to mogło być?
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Coś powodowało, że Twoje urządzenia nie mogły nawiązać połączenia z internetem. Zacznij w takiej sytuacji od Ping-a tj. sprawdź czy są dostępne w obrębie sieci lokalnej. Następnie przełącz jedno z nich w tryb konfiguracji o zobacz jak ma ostatni status. Sprawdź też czy w takiej sytuacji można zestawić połączenie z TCP serwer:2016
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Demeter
Ale jeszcze raz mówię.pzygmunt wrote: Sat Dec 21, 2019 8:21 pm Coś powodowało, że Twoje urządzenia nie mogły nawiązać połączenia z internetem. Zacznij w takiej sytuacji od Ping-a tj. sprawdź czy są dostępne w obrębie sieci lokalnej. Następnie przełącz jedno z nich w tryb konfiguracji o zobacz jak ma ostatni status. Sprawdź też czy w takiej sytuacji można zestawić połączenie z TCP serwer:2016
3 różne dostępy do Internetu NIE POWIĄZANE w żaden sposób.
1 kablowy Internet
2 mobilny router z sim
3 mobilny router z sim
Chili ja nie widzę problemu z internetem
To coś było z serwerem. Dziwne że tylko u mnie.