Witam,
Sterownik rolet SRW-01
Podczas dodawania nowego urządzenia wyskakuje komunikat: Przekroczono czas oczekiwania na nawiązanie połączenia z urządzeniem wykonawczym.
I nie mogę dodać urządzenia.
Pomoże ktoś - robię wszystko zgodnie z instrukcja
Nie mogę dodać urządzenia
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jaki Smartfon ?
Jaki OS i która wersja ?
Próbowałeś z użyciem innego smartfona ?
Jeśli nie masz możliwość dodania SRW z użyciem innego smartfona spróbuj dodać moduł ręcznie.
viewtopic.php?f=23&t=6275
Jaki OS i która wersja ?
Próbowałeś z użyciem innego smartfona ?
Jeśli nie masz możliwość dodania SRW z użyciem innego smartfona spróbuj dodać moduł ręcznie.
viewtopic.php?f=23&t=6275
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
TomMik86
Podpinam się pod temat bo mam ten sam problem. Telefon z ios mam.
Dodanie ręczne też nic nie daje. W rubryce "poprzedni status" nic nie jest napisane.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Dodanie ręczne też nic nie daje. W rubryce "poprzedni status" nic nie jest napisane.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Z iOS powinienieś bez problemu skonfigurować. Czy nawiązałeś w ustawieniach połączenie z SRW ?
Jeśli już ręcznie konfigurujesz to wrzuć screen co tam wpisałeś.
Pamiętaj o zamazaniu adresu email.
Jeśli już ręcznie konfigurujesz to wrzuć screen co tam wpisałeś.
Pamiętaj o zamazaniu adresu email.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
TomMik86
Po dodaniu przez aplikacje wszystko niby jest ok ale sterownik nie pojawia się, dioda pulsuje ale wolniej.
Przy ręcznym dodaniu po zrobieniu "save" i wciśnięciu guzika config dioda zaczyna pulsować wolniej tak jak przy dodaniu przez aplikacje.
Przy ręcznym dodaniu po zrobieniu "save" i wciśnięciu guzika config dioda zaczyna pulsować wolniej tak jak przy dodaniu przez aplikacje.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
TomMik86
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.