Row-02
-
Piter
Witam jak zrobić gdy mam mam w jednym budynku row-01 I w innym budynku row-02 i to row-02 chciał bym udostępnić innej osobie to musi być przez jedno konto dziękuję za zrozumienie i odp pozdrawiam.
-
Lucas
Czy urządzenia z obu budynków masz na tym samym koncie? Najlepiej przez różne lokalizacje i identyfikatory dostępu. Daj ROW-01 do jednej lokalizacji, a ROW-02 do innej. Utwórz osobny identyfikator dostępu z dostępem tylko do lokalizacji, gdzie jest ROW-02.Piter wrote: Sun Apr 12, 2020 5:44 pm Witam jak zrobić gdy mam mam w jednym budynku row-01 I w innym budynku row-02 i to row-02 chciał bym udostępnić innej osobie to musi być przez jedno konto dziękuję za zrozumienie i odp pozdrawiam.
-
Piter
Tak mam je na tym samym koncie A ta druga osoba ma założyć swoje konto
-
Piter
Nie mogę sobie coś poradzić gdy zmienie lokalizację i dostęp to albo na drugim smartfonie mam to samo co na pierwszym albo niema nic
-
Lucas
Stwórz dwie osobne lokalizacje (np. Lokalizacja 1 i 2). Następnie stwórz dwa różne identyfikatory dostępu (np. 1 i 2).Piter wrote: Mon Apr 13, 2020 11:56 am Nie mogę sobie coś poradzić gdy zmienie lokalizację i dostęp to albo na drugim smartfonie mam to samo co na pierwszym albo niema nic
W lokalizacji 1 umieść ROW-01, a w lokalizacji 2 ROW-02.
Identyfikator dostępu 1 przepisz do obu lokalizacji (1 i 2), a identyfikator 2 tylko lokalizacji 2.
Dla swojego telefonu przypisz identyfikator 1 (będziesz obie lokalizacje), a do drugiego identyfikator 2 (będzie miał dostęp tylkp do lokalizacji 2).
Spróbuj uruchomić aplikację ba drugim telefonie, wejdź w ustawienia zaawansowane i podaj tam dane serwera oraz identyfikator. Jeśli nie wychodzi Ci z adresem email.
-
Piter
Dzięki za wytłumaczenie bardzo mi pomogło jest tak jak chciałem jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.