Prosiłbym łaskawie o pomoc - mam problem z dodaniem kolejnych 2 urządzeń row-01. Od dłuższego czasu mam cztery row-01 do sterowania lampami zewnętrznymi - działa wszystko bez problemu. Dokupiłem teraz dwa kolejne i nie mogę ich dodać poprzez kreatora w aplikacji do "starego" systemu. Rejestracja nowych urządzeń została włączona, sieć Wi-Fi ta sama - ktoś może coś podpowiedzieć co może być przyczyną?
Row-01 nie mogę dodać urządzenia
-
[email protected]
Witam wszystkich 
Prosiłbym łaskawie o pomoc - mam problem z dodaniem kolejnych 2 urządzeń row-01. Od dłuższego czasu mam cztery row-01 do sterowania lampami zewnętrznymi - działa wszystko bez problemu. Dokupiłem teraz dwa kolejne i nie mogę ich dodać poprzez kreatora w aplikacji do "starego" systemu. Rejestracja nowych urządzeń została włączona, sieć Wi-Fi ta sama - ktoś może coś podpowiedzieć co może być przyczyną?
Przełącz moduł w tryb konfiguracji i podłącz się telefonem do sieci emitowanej przez ROW. Uruchom w telefonie przeglądarkę i wejdź na stronę 192.168.4.1
Zobacz co jest w "Last state".
Zobacz co jest w "Last state".
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Na smartfonach z Androidem 10 występuje problem z dodawaniem urządzeń z poziomu kreatora dodawania urządzeń w aplikacji Supla. Skonfiguruj moduł ręcznie wchodząc na jego stronę www (jak napisał wcześniej @lesny8).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
[email protected]
dzięki, faktycznie wina androida, zrobiłem "ręcznie" i wygląda że działa 
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź