Wlaczanie światła na apce przestało działać

Sterownik dwukanałowy
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

Witam! Wczoraj podpiąłem row 02 do lampek ogrodowych wszystko dzialalo i na pstryczku i na aplikacji dzis nie dziala na apce przy swiatlo1 sa czerwone kropki i nie da sie zalacYc, prosze o pomoc dziekuje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4116
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

Sprawdź zasięg sieci Wi-Fi w miejscu, gdzie masz zamontowany sterownik.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

Siec jest:/ działało cały jeden dzień:) uwielbiam technologie;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

A row ma migac na zielono caly czas?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18609
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Przełącz moduł w tryb konfiguracji.
Połącz się z jego siecią WiFi.
Otwórz stronę http://192.168.4.1 i odczytaj co jest w LAST STATE.
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

A jak sie przełącza w tryb konfiguracji?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18609
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Dwa sposoby.
1. 10 razy włączasz/wyłączasz światło łącznikiem na ścianie (co sekundę).
2. Przytrzymujesz przycisk CONFIG przez min 5 sek.
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

Domain not foind
Baron2017
Posts: 15
Joined: Thu Jun 04, 2020 7:52 pm

Post

A reszta tak
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
pzygmunt
Posts: 18609
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Zamień adres serwera na IP i zapisz ustawienia.

Return to “ZAMEL ROW-02”