Problem z pomiarem

gladi

Od rana mam problem z pomiarem tzn. licznik na pierwszej stronie pokazuje zużycie normalnie i te wartości się zmieniają, natomiast jak przesuwne w bok to już są inne wskazania które zatrzymały się rano około godziny 6,nie ma aktualnych wskazań jeżeli chodzi o poszczególne fazy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Zabij aplikację i uruchom ponownie. Ewentualnie wyczyść pamięć aplikacji.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
gladi

Zainstalowałem oryginalną suple z Google Play i jest to samo pierwsza strona licznik ok , a szczegółów brak
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
gladi

Uaktualniło mi przed chwilą jedynie wykres zużycia jest do kitu, co mogło być przyczyną tego, zamel działa od 15 sierpnia do tej pory bez zastrzeżeń dzisiaj jakieś szopki
pzygmunt

MEW nie miał zasięgu.
gladi

Ale gdyby nie miał zasięgu to świecił by się na czerwono, a był widoczny normalnie i licznik na pierwszej stronie supli aktualizował się cały czas jak na screnach które wrzuciłem
pzygmunt

Wyślij email na priva. Podłączę się pod Twoje konto i sprawdzę historię.
pzygmunt

Wygląda tak jakby MEW był rozłączony między ~ 6:19, a 16-tą.
Może w aplikacji coś się nie odświeżyło. Pamiętaj, że aplikacja widzi status online przez 60 sek. nawet gdy urządzenie cały czas się łączy i rozłącza. Ogólnie z logów wynika, że Twoje urządzenia co chwilę się rozłączają. Upewnij się, że Twój router potrafi obsłużyć posiadaną przez Ciebie ilośc sprzętu.
gladi

Mam tp-linka dwuzakresowego suple działają na 2.4g , mam ich 10 sztuk działających na stałe i kilka w fazie testów i budowy, jeżeli powtórzy się ten problem to postawie osobny router tylko dla modułów supli,
gladi

Problem powrócił, teraz nie zapisuje mi w cloudzie wykresów, po prostu białe pole, wczoraj zrobiłem update do nowego softu i dzisiaj już dwa razy był brak. licznik był połączony zasięg tez miał, wcześniej zmieniłem w routerze ustawienia wifi aby nie były na auto tylko mam kanał 6 na stałe nie wiem co jeszcze mogę zrobić, mam rasoberry pi zero może muszę swojego clouda uruchomić

Return to “ZAMEL MEW-01”