Ja nawet nie zauważyłem, że 3 wrz minęło 3 latka jak jestem z Wami.
Pamiętam jak dziś, że zaczynałem od Esp01 , które miało soft @Zybi i sterowało tylko domofonem. Jak ja się z tego cieszyłem , że to działa !! A spojżenia sąsiadów " a jak pan to otworzył ????? bez kluczy ....BEZCENNE
Potem był pierwszy projekt płytki pcb - wytrawianą oczywiście i przeniesioną przez żelazko z wydruku na laserku na papierze kredowym - potem odkryłem IPO i aceton w 40/60 i był git. Ile ja wtedy nerwów zjadłem aby to przenieść. Nie potrafiłem programować w Arduino , zresztą teraz też kuleję i nie jestem w tym orłem ale NIGDY SIĘ NIE PODDAJĘ. Jak coś nie działa to jestem wręcz chory aż to zrobię aby działało. Płytka ta pierwsza wytrawiona działa z ESP01 po dzień dzisiejszy z DHT22 i ani razu się przez te 3 lata NIE ZAWIESIŁA !!
...Ale wierzcie mi, że te uczucie satysfakcji , że sam zrobiłem, że zaprogramowałem, że działa.. jest bezcenne
Życzę Wam tego samego, tym samym chcę SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ KOLEGOM z forum, że zawsze mnie wspieracie , służycie poradą i pomocą.
BARDZO WAM ZA TO Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ, i Życzę nam aby ten projekt odnosił cały czas sukcesy ..