Czesc
Panowie mam problem z konfiguracja Sonofa przerobionego na Suple wraz z kontraktonem.
Nie rejestruje mi go w systemie, a za ktorymś razem połaczy sie z chmura.
Co robie zle ?
Pierwsza konfiguracja:
SONOFF BASIC - czy cos innego ?
GPIO3 - SENSOR
Sonoff+Supla+Kontrakton
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sonoff Basic jako "otwieracz" do bramy/furtki to bardzo zły pomysł.
-
Hej Dzieki za odpowiedz.
Bardziej potrzebujego go jako czujnika zamkniecia Bramy Garazowej i Furtki.
Czesto dzieci otwieraja mi wieczorem wjezdzajac rowerem albo rolkami i zapominaja zamknac.
Chcialbym ustawic akcje, ze jesli otwarty po godzinie np.21 to wyslij maila albo pushup-a na telefon
Bardziej potrzebujego go jako czujnika zamkniecia Bramy Garazowej i Furtki.
Czesto dzieci otwieraja mi wieczorem wjezdzajac rowerem albo rolkami i zapominaja zamknac.
Chcialbym ustawic akcje, ze jesli otwarty po godzinie np.21 to wyslij maila albo pushup-a na telefon
-
Dodalem go do cloud-a
ale dalej nie mam mozliwosci skonfigurowac go zamknij\otworz jest tylko wylacznik swiatła.
ale dalej nie mam mozliwosci skonfigurowac go zamknij\otworz jest tylko wylacznik swiatła.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Jak już musi być sonoff to do bramy lepiej sonoff sv z małą przeróbką. Szkoda napędu na basica niestety.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01