Witam,
Brakuje tutoriala krok po kroku jak przeprowadzić udostępnianie. Jedyne co znalazłem to, że można udostępnić lokalizację, ale nie napisano jak.
Mój problem jest taki, że chcę widzieć bramę/cały dom kolegi. Ja mam swoje konto, a on swoje. Nigdzie nie widzę jak udostępnić jego urządzenie mi, żebym mógł nim sterować.
Jeśli istnieje jakiś sensowny artykuł lub filmik na YT to z góry dziękuję za podpowiedź jak go znaleźć.
pozdrawiam,
K.
Udostępnianie
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Kiedyś Telekomunikacja Polska wszystkim chętnym na telefon stacjonarny wysyłała jedną odpowiedź - brak możliwości technicznych
A na poważnie, to na jednej instancji aplikacji Supla na smartfonie nie zrealizujesz takiego scenariusza.
A na poważnie, to na jednej instancji aplikacji Supla na smartfonie nie zrealizujesz takiego scenariusza.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Oficjalnie w aplikacji nie ma takich możliwości, ale jesli masz androida w telefonie, to zainstaluj sobie alternatywną wersję apki i skorzystaj z profil tworząc dla urządzeń kolegi nowy profil.
Na koncie kolegi w Cloud dodaj identyfikator dostępu dla siebie, jeśli jeszcze go nie masz. Włącz rejestracje smartfonów, a po zarejestrowaniu smartfona przypisisz mu swój identyfikator dostępu.
Na koncie kolegi w Cloud dodaj identyfikator dostępu dla siebie, jeśli jeszcze go nie masz. Włącz rejestracje smartfonów, a po zarejestrowaniu smartfona przypisisz mu swój identyfikator dostępu.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party