Witam
Zamontowałem urządzenie zgodnie z poradami na forum. Problem występuje z dodaniem urządzenia w aplikacji. Wybieram adres 192.168.4.1 po wejściu na stronę w zakładce wifi settings mam podać nazwe sieci swojej domowej i jej hasło, a w supla settings jako email na który utworzyłem konto w aplikacji supla. Gdzie mam wprowadzić dane supla-dev.
Walczę dosyć długo i nie jestem wstanie połączyć urządzenia z telefonem.
pozdrawiam Robertm
Zamel SWB-01 problem z dodaniem urządzenia w aplikacji
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Dlaczego nie używasz kreatora dodawania w aplikacji ?
W SBW nie wprowadzasz wszystkich danych z supla-dev. Jeśli chcesz skonfigurować moduł przez 192.168.4.1 to wystarczy podać adres email, adres serwera oraz dane dostępowe do sieci WiFi. Warto też zaznaczyć opcję "Firmware update" na "YES". Jeśli konfigurujesz moduł z poziomu strony nie zapomnij go zrestatrować poprzez krótkie naciśnięcie CONFIG lub odłączenie/podłączenie zasilania.
W SBW nie wprowadzasz wszystkich danych z supla-dev. Jeśli chcesz skonfigurować moduł przez 192.168.4.1 to wystarczy podać adres email, adres serwera oraz dane dostępowe do sieci WiFi. Warto też zaznaczyć opcję "Firmware update" na "YES". Jeśli konfigurujesz moduł z poziomu strony nie zapomnij go zrestatrować poprzez krótkie naciśnięcie CONFIG lub odłączenie/podłączenie zasilania.
SUPLA.... Nareszcie w domu.