Witam
Poszukuję program który by sterował bramą garażowa ale za pomocą 2 przekaźników. W aplikacji gdy przeciągam otwieranie to przekaźnik uruchama się na np na 1 sekundę, po tym czasie wraca do stanu poprzedniego. Gdy przeciągam zamykanie to impuls daje ten drugi przekaźnik. Chciałbym żeby pracowali no na jednej pozycji w aplikacji.
sterownik bramy
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
sziomal
Post pod linkiem jest ok, ale właśnie mi chodzi czy można zrobić żeby w apce był.jeden przycisk
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Aktualnie nie ma takiej możliwości.
Mógłbyś ewentualnie zrobić to np na włączniku zasilania/oświetlenia - wtedy miałbyś "włącz/wyłącz" na jednym pasku w apce.
Tylko musiałbyś to zrobić na urządzeniu DYI z własnym oprogramowaniem.
Mógłbyś ewentualnie zrobić to np na włączniku zasilania/oświetlenia - wtedy miałbyś "włącz/wyłącz" na jednym pasku w apce.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
elmaya
It would not be better to use "ZAMEL SBW-02" one channel to open the other to close.

-
sziomal
witam
Wiem jak ma działać układ i mam już gotowca, nie muszę kupować, zrobionego na esp8266 tylko jak zrobić żeby w apce jednym przyciskiem uruchamiać jeden przekaźnik na np 1s, a potem gdy chcem zamknąć bramę uruchamiam drugi przekaźnik. Chcę zrobić to w jednej pozycji w apce.
Wiem jak ma działać układ i mam już gotowca, nie muszę kupować, zrobionego na esp8266 tylko jak zrobić żeby w apce jednym przyciskiem uruchamiać jeden przekaźnik na np 1s, a potem gdy chcem zamknąć bramę uruchamiam drugi przekaźnik. Chcę zrobić to w jednej pozycji w apce.
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Tutaj napisałem:sziomal wrote: Wed Nov 25, 2020 2:36 pm witam
klew wrote: Wed Nov 25, 2020 9:38 am Aktualnie nie ma takiej możliwości.
Najlepsze suple dla Twojego domu