Podziękowanie dla...

Albert

Witajcie.

Odczuwam niesamowitą potrzebę napisania, jacy ludzie zasilają szeregi tego forum. Tego projektu. Naprawdę wielu forumowiczów pomogło mi i dalej pomaga w przygodzie z suplą... elmaya, piomar2, slawek, cino111, o_rany, michael i wielu jeszcze, o których może zapomnialem to wybaczcie. Wielki szacunek dla Was.

A na deser zostawiam Artura - lesny8. Człowieka, który gdy zapytałem - od razu odpisał wyrażając chęć ogarnięcia mi - amebie totalnej :mrgreen: - własnej instancji. Dostałem na święta rpi i zapragnąłem mieć własny server i oto, po wielu godzinach zdalnej walki mam 8-) :mrgreen: :D :twisted:

Dziękuję bardzo!

I jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku dla wszystkich suplowych świrów! :twisted:
BooNi3

Witam

nie chce zasmiecac formu kolejnym podejrzewam nowym watkiem, ale może ktoś by podesłał jakiś link jak zacząć zabawe?
forum jest juz ogromne a szukajka wywala, że zawiele wyników i ciężko jest się odnaleźć. Może ktoś byłby w stanie odezwać sie na PW.
z góry dzięki i pozdrawiamwszystkich z nowym rokiem :-)
Albert

BooNi3

Dzieki za odpowiedz... ale jesli to co wyslales to sa podstawy to sie lekko zalamuje :-D

nie mam raspberry, myslalem bardziej o podstawach przerabiania chinskich modulow by dzialaly z supla, o mozliwosciach modulow itp...
To co podeslales to wyzsza szkola jazdy :-)
pzygmunt
Been thanked: 59 times

SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Pomoc”