aplikacja supla
-
JanuszbP
Aplikacjia supla urządzenia poukładane według uznania
-
mariusz_70
Aktualna wersja
2.3.63
Nowości
Wprowadzono możliwość ręcznej zmiany kolejności kanałów w lokalizacji. Kolejność można zmienić, przytrzymując wybrany kanał przez dłuższy czas, a następnie przenosząc go w nowe miejsce.
-
flowerek
To przy okazji aplikacji.
Juz 2 razy sie mnie pytali uzytkownicy o mozliwosc zmiany kolorystyki aplikacji oraz ustawienia w niej tla.
Tlumacze ze zielen to kolor Supli....ale jak ktos jest uczulony na zielony to mu od razu caly sysyem staje koscia w gardle.
Nie wiem czy to duzo pracy by bylo aby przy okazji dac mozliwosc zmiany barwy z zieleni na inny wybrany kolor?
A bajką byloby mozliwosc podlozenia sobie jakiejs tapety.
A od siebie.....to juz kiedys pisalem...mozliwosc usuniecia "i" dla izytkownikow standardowych ktorzy nie chca nawet wiedziec co to adres IP
Juz 2 razy sie mnie pytali uzytkownicy o mozliwosc zmiany kolorystyki aplikacji oraz ustawienia w niej tla.
Tlumacze ze zielen to kolor Supli....ale jak ktos jest uczulony na zielony to mu od razu caly sysyem staje koscia w gardle.
Nie wiem czy to duzo pracy by bylo aby przy okazji dac mozliwosc zmiany barwy z zieleni na inny wybrany kolor?
A bajką byloby mozliwosc podlozenia sobie jakiejs tapety.
A od siebie.....to juz kiedys pisalem...mozliwosc usuniecia "i" dla izytkownikow standardowych ktorzy nie chca nawet wiedziec co to adres IP
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Na dzień dzisiejszy tylko kompilacja własnej wersji.
Kolory są tutaj
https://github.com/SUPLA/supla-android/ ... colors.xml
Kolory są tutaj
https://github.com/SUPLA/supla-android/ ... colors.xml
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
slawek
Jak wolisz niebieski, to masz apkę NICE.
Jak wkurza cię "i" to wgrywaj starszy soft...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
flowerek
Wiem ze jest apka nice na niebiesko - ale chyba nie calosc. Moze to faktycznie jest rozwiazanie dla Pani ktora nie lubi zielonego.slawek wrote: Fri Jan 08, 2021 10:54 pm Jak wolisz niebieski, to masz apkę NICE.
Natomiast softu w modulach zamela chyba nke da sie cofnac do poprzedniej wersji?
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)