Zmiana nazwy lokalizacja/grupy kanałów

Utiliti.pro

Cześć, jak zmienić główną nazwę w grupie kanałów z ,,Rolety parter” na np. ,,dom” bo z czasem pewnie dojdą inne grupy.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
flowerek

To jest nazwa lokalizacji do której przypisales grupe.
Zmien nazwe lokalizacji...
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
Utiliti.pro

Nie, źle mówisz w grupie kanałów musiałem przypisać inna lokalizację. Zależało mi na tym żeby po wyjściu w aplikacji z grupy kanałów te nazwy dalej mi zostały.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
flowerek

To teraz ja nie rozumiem.Rolety parter i rolery gora na twoich screenach to moim zdaniem nazwy lokalizacji.
Skad ci sie w cloud takie nazwy wzieły?

Zobacz stworzylem sobie nowa grupe kanałów o nazwie test i umiescilem ją w lokalizacji TEST. I taka mam nazwe w app
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)

Return to “Pomoc”