Dostep do funkcji
-
Ddz
Witam serdecznie,panowiem mam takie pytanie czy da sie ustawić tak w supli że na smartfonach u dzieci będzie tylko ikona od otwierania furtki(elektrozaczep)..?Chodzi o to aby po uruchomoeniu aplikacji nie mieli wglądu idostępu do pozostałych urządzeń..
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Przenieść furtkę do osobnej lokalizacji. Utwórz id dostępu tylko dla dzieci. Powiąż twój id dostępu z nową lokalizacją. Powiąż też id dostępu dzieci z tą lokalizacją. Przełącz smartfony dzieci na nowo utworzony id dostępu.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Utwórz lokalizację i przypisz jej kanał furtki.
Utwórz identyfikator dostępu i przypisz mu lokalizację z kanałem furtki.
Wejdź w smartfony, odszukaj urządzenia dzieci i zmień im identyfikator dostępu.
Utwórz identyfikator dostępu i przypisz mu lokalizację z kanałem furtki.
Wejdź w smartfony, odszukaj urządzenia dzieci i zmień im identyfikator dostępu.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Ddz
Lokalizacje przypisalem dla furtki ale nr kanału dalej mam ,,0'' nie za bardzo widze jak nadać mu okreslony nr..
-
Ddz
Przepraszam za lamerzkie pytania,ale wynika to z mojej niewiedzy..utworzylem nową lokalizacje,ale nie wiem gdzie i jak mam dodac id furtki
-
Ddz
Przepraszam za lamerzkie pytania,ale wynika to z mojej niewiedzy..utworzylem nową lokalizacje,ale nie wiem gdzie i jak mam dodac id furtki
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ddz
Dzięki waszej pomocy ogarnąlem,wszystko działa jedynie zmieniło mi się menu głowne mam widoczne 2 lokalizacje,nie wiem czy tak ma być..?
-
Ddz
Dzięki waszej pomocy ogarnąlem,wszystko działa jedynie zmieniło mi się menu głowne mam widoczne 2 lokalizacje,nie wiem czy tak ma być..?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.