Router z wskazaniami RSSI

Patryk
Posty: 1893
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

Zapytanie.
Zna ktoś może, jakiś "tańszy" router lub AP, który by również pokazywał RSSI podłączonego do niego modułu.
Na już wiem, że Unify to mają, ale cena ...
Awatar użytkownika
Duch__
Posty: 1045
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

Mikrotik przez winboxa
1x Gosund SP111
1x mROW-02
1x MEW-01
1x SBW-02
9x SRW-01
2x ROW-02
2x Sonoff S20
1x SUPLA TOUCH DL
15x DS18b20
Patryk
Posty: 1893
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

Duch__ pisze: sob lip 31, 2021 11:32 am Mikrotik przez winboxa
Dzięki za info.
Przypadkiem nie orientujesz się, czy ten AP:
RBCAPGI-5ACD2ND
również ma tą opcję w winbox-ie.
lukfud
Posty: 1257
Rejestracja: czw lis 23, 2017 11:33 pm
Lokalizacja: Warszawa

Patryk pisze: wt sie 03, 2021 2:57 pm
Duch__ pisze: sob lip 31, 2021 11:32 am Mikrotik przez winboxa
Dzięki za info.
Przypadkiem nie orientujesz się, czy ten AP:
RBCAPGI-5ACD2ND
również ma tą opcję w winbox-ie.
Tak, będzie taka opcja.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1926
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

Patryk pisze: wt sie 03, 2021 2:57 pm ...
RBCAPGI-5ACD2ND
...
To jest bardzo dobry sprzęt. W pracy mam 3 takie. Router też z tego zrobisz na siłę ;)
Patryk
Posty: 1893
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

lesny8 pisze: wt sie 03, 2021 4:34 pm
Patryk pisze: wt sie 03, 2021 2:57 pm ...
RBCAPGI-5ACD2ND
...
To jest bardzo dobry sprzęt. W pracy mam 3 takie. Router też z tego zrobisz na siłę ;)
Chcę jeden w środku domu zainstalować jako AP, tylko do obsługi urządzeń SUPLI.
Jutro kupuję i będę testować.
Myślę, że dam sobie radę z konfiguracją.
Do tej pory używałem tylko TP-Link-ów.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1926
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

Bez problemu dasz radę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”