Przez sterowanie przekaźnikiem? Myślałem że do danego Gpio przypisujemy dany link. Nie mogę tego rozgryźć.
Gui i linki bezpośrednie
-
bulek68
Gui i linki bezpośrednie, wyjaśni ktoś jak to jest realizowane?
Przez sterowanie przekaźnikiem? Myślałem że do danego Gpio przypisujemy dany link. Nie mogę tego rozgryźć.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by bulek68 on Tue Aug 31, 2021 8:25 pm, edited 1 time in total.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Teraz linki wykonują się wg stanu przekaźnika np. możesz włączyć / wyłączasz przekaźnik na innym urządzeniem. Aby sterować przekaźnikiem ustaw przycisk.
Linki bezpośrednie będę rozwijać na pewno o odczytywanie temperatury lub wilgotności z innego urządzenia.
Linki bezpośrednie będę rozwijać na pewno o odczytywanie temperatury lub wilgotności z innego urządzenia.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
bulek68
Musze to wypróbować bo dalej nie łapie jak to działakrycha88 wrote: Tue Aug 31, 2021 7:18 pm Teraz linki wykonują się wg stanu przekaźnika np. możesz włączyć / wyłączasz przekaźnik na innym urządzeniem. Aby sterować przekaźnikiem ustaw przycisk.
Potrzebuje by wemos wysyłał 6 linków ale przy tym układzie przekaźników i przycisków chyba braknie mi Gpio
-
bulek68
Ni uja nie mogę tego ogarnąć jak to ma działać...
Ustawiłem wszytko, przekaźnik w jego ustawinaich linki potem przycisk i nie działała.
W aplikacji mam jeden kanał włącznik on/off.
Wyjaśni mi ktoś jak idiocie jak to ogarnąć albo podrzuci jakiś odnośnik do forum gdzie znajdę odpowiedź.
Da się tą funkcjonalność linków bezpośrednich GIU wykorzystać w taki sposób o którym pisałem wyżej?
Ustawiłem wszytko, przekaźnik w jego ustawinaich linki potem przycisk i nie działała.
W aplikacji mam jeden kanał włącznik on/off.
Wyjaśni mi ktoś jak idiocie jak to ogarnąć albo podrzuci jakiś odnośnik do forum gdzie znajdę odpowiedź.
Da się tą funkcjonalność linków bezpośrednich GIU wykorzystać w taki sposób o którym pisałem wyżej?