LoraTap WiFi

tytan001
Posts: 3
Joined: Thu Sep 23, 2021 7:53 pm

Post

Witam mam pytanie ponieważ dostałem od znajomego 6 przełączników LoraTap WiFi ponieważ zmieniał na inne ,moje pytanie brzmi czy po podłączeniu ich do rolet będę mógł sterować też je centralnie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Lector
Posts: 1459
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań

Post

Po pierwsze czy jest tam Supla.
Jak tak to można przez linki.
Lub jak Zamel wypuści moduł RNW-01 pod centralne sterowania.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos
User avatar
pzygmunt
Posts: 18616
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Mi to trochę wygląda na reklamę patrząc na ilość postów autora.
tytan001
Posts: 3
Joined: Thu Sep 23, 2021 7:53 pm

Post

Z tego co czytam tam jest Tuya ,zadna reklama tylko szukam rozwiązania czy nada się mi to bo nie mogę znaleźć . Chodzi mi o sterowanie manualne z przełączników zwykłych i będą połączone przewodem 5x 1,5
piotrekk
Posts: 134
Joined: Thu Sep 19, 2019 7:12 am

Post

tam jest Tuya
zerknij sobie na ten rysunek co wkleiłeś
tytan001
Posts: 3
Joined: Thu Sep 23, 2021 7:53 pm

Post

Źle coś powiedziałem ? Przepraszam nie znam się na tym temu jestem na forum
User avatar
Lector
Posts: 1459
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań

Post

Niestety to forum jest o Supli a nie o Tuya.
Z tego co się orientuję to centralnie z aplikacji można sterować po stworzeniu grupy.
Za to gdyby były one dodatkowo z RF, to w tedy można centralnie sterować z pilota.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos

Return to “Gotowy sprzęt”