Na początek chciałbym podziękować za tak dużo pozytywnych komentarzy Dzięki temu postanowiłem napisać dla Was w kilku punktach co planuje dodać w najbliższym czasie:
1. Wsparcie dla AT ale na spokojnie muszę sam to potestować bo jak zawsze @klew poleciał po bandzie
2. Napisać pomoc dla GUI-Generic z opisem najwięcej opcji. Kolega @Goral64 już postawił CMSa teraz tylko trzeba naprodukować treść. Jeżeli ktoś się czuje chętny to zapraszam na PRIV A, że słaby ze mnie polonista to może to zająć trochę czasu.
3. Dodać wsparcie dla LCD HD44780
Jeżeli macie jakieś pomysły to ten wątek jest do tego dobry. Każdy pomysł zostanie poddany jednoosobowej komisji akceptacyjnej
Nie wspominam nic o wersji PRO bo taka wersja nigdy nie powstanie
Plany na najbliższe wersje
-
No stary w końcu optymizm i dobre wieści, tak trzymać i stalowych nerwów.
-
Dzięki ... za wszystko, oraz, że ( po drugim "zwątpieniu" ), dale zostaniesz z nami .
-
Jak mawiał klasyk "Nigdy nie mów nigdy"krycha88 wrote: Wed Nov 03, 2021 7:49 pm Nie wspominam nic o wersji PRO bo taka wersja nigdy nie powstanie
Tak na serio to możesz nam przybliżyć skąd ta zmiana decyzji? Czy wolisz nie uzewnętrzniam się w tym temacie?
-
Jak przepiszę SuplaDevice to powstanie wersja PRO
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Krycha88 czy da się w ogóle zaimplementować do GG obsługę Nextion HMI to jest ten najnowszy sonoff. Pytam z ciekawości czy to jest wykonalne
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Też cieszę się z tego powodu.
Ja ze swojej strony i potrzeby widziałbym dodanie do kontrolki led załączenia przekaźnika funkcje zmiany na led pulsującą a jeszcze zmiana częstotliwości pulsowania plus jaki czas ma działać to by było super.
Zapyta ktoś po co ? A wykorzystałbym buzer do alarmu temperatury w akwarium i piecu
-
Hmmm to ...krycha88 wrote: Wed Nov 03, 2021 7:49 pm Jeżeli macie jakieś pomysły to ten wątek jest do tego dobry. Każdy pomysł zostanie poddany jednoosobowej komisji akceptacyjnej
obsługa serwa (z możliwością ustawiania kąta startu i stopu, czasu oraz ilości ruchu serwa)
warunkowanie przekaźnika od pobieranej mocy w gniazdu (np. Gosund SP111)
dodanie ilości czasu na jaki ma się wyłączyć/włączyć przekaźnik po spełnieniu warunku (np. po spełnieniu warunku wyłącz/włącz na 3 minuty) z możliwością dodania bufora czasowego w którym żądana akcja nie będzie mogła się wykonać
dodanie możliwości zmiany czasu pomiarów dla czujników odległości
dodanie warunkowanie dla krańcówek w zależności od wirtualnego przekaźnika (viewtopic.php?p=109171#p109171)
możliwość zliczania ilości włączeń przekaźnika
Wiem, wiele można zrobić na skryptach, harmonogramach etc. ale czasami moduł nie ma dostępu do WiFi, więc wolałbym aby kontrola była wewnątrz niego.
-
PW poszło. Bardzo chcę pomóc w rozwoju SUPLI
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d