Sceny w Cloud - kiedy?
-
bulek68
Jak w tytule, jaki jest relany ( pesymistyczny) termin realizacji scen w Cloud SUPLI?
-
michael
Też z niecierpliwością wyczekuję. Parę realizacji takich scen u klientów obiecałem, że w niedalekiej przyszłości będą 
-
Gang
Też czekam.
sceny
Termostat
i jeszcze przydałbym się od zamela moduł plus przycisk RF. i byłby na prawdę komplet
sceny
Termostat
i jeszcze przydałbym się od zamela moduł plus przycisk RF. i byłby na prawdę komplet
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
bulek68
Albo to termin odległy i nikt nie chce siać niepokoju...
Albo to już wisi nad naszymi głowami i spadnie jak grom z jasnego nieba
Swoją drogą, wydawało mi się że gdzieś się przewijały info ze do końca br. Ale może mi się tylko wydawało?
Albo to już wisi nad naszymi głowami i spadnie jak grom z jasnego nieba
Swoją drogą, wydawało mi się że gdzieś się przewijały info ze do końca br. Ale może mi się tylko wydawało?
-
Gang
Też mi się kojarzy, że termostat miał być do końca roku. Chyba że to omamy
Jescze kwestia wyglądu, bo jak to będzie jakieś kółko w białej obudowie jakie z 15 lat temu to będę rozczarowany.
Nie chciałbym, żeby to wyglądało gorzej niż termostat z Ali za 60zl.
Jescze kwestia wyglądu, bo jak to będzie jakieś kółko w białej obudowie jakie z 15 lat temu to będę rozczarowany.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
bulek68
Nie przesadzaj, nie gadamy tutaj o bublach.Gang wrote: Wed Dec 15, 2021 8:11 pm Też mi się kojarzy, że termostat miał być do końca roku. Chyba że to omamy![]()
IMG_20211215_211029785.jpg
Jak do tej pory nie było powodu żeby się zawieść lub rozczarować suplą to nie sądzę że ktokolwiek z samej góry pozwolił by sobie na taki wybryk na etapie rozwoju w którym system znajduje się dziś.
Zainicjowanie tematu nie miało na celu poganiania kogokolwiek, a wynikało z potrzeby zaiplentowania tej funkcjonalności w moim smart dom co znacząco wzbogaciło by całość. Taka wisienka na torcie
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Z tego co kojarzę to sceny miały być w tym roku, ale w kolejnym wydaniu clouda i serwera jeszcze ich nie ma, a i samego wydania jeszcze nie ma. Także pewnie z tym będzie poślizg
O termostacie w tym roku raczej nie słyszałem
.
Pamiętajcie też że termostat to bardzo szeroki temat i każdy słysząc to hasło na na myśli inne urządzenie. Wsparcie od strony softu dla funkcji które są planowane to jedno, a projekt urządzenia i wprowadzenie go na rynek to drugie. Przy tak dużym wachlarzu możliwych termostatów istnieje duża szansa że pierwsze dostępne urządzenie nie wpasuje się w oczekiwania jakiejś konkretnej osoby.
O termostacie w tym roku raczej nie słyszałem
Pamiętajcie też że termostat to bardzo szeroki temat i każdy słysząc to hasło na na myśli inne urządzenie. Wsparcie od strony softu dla funkcji które są planowane to jedno, a projekt urządzenia i wprowadzenie go na rynek to drugie. Przy tak dużym wachlarzu możliwych termostatów istnieje duża szansa że pierwsze dostępne urządzenie nie wpasuje się w oczekiwania jakiejś konkretnej osoby.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Gang
Byle termostat miał bezpnapieciowe styki, cała reszta jest do ogarnięcia