Aplikacja Supla + 2 użytkowników Mew-01

kusiu0

Witam Serdecznie,
Przejrzałem forum ale nie znalazłem dokładnej odpowiedzi odnośnie uzytkownikow.
Mam swoje konta supla, swoja aplikacje oraz licznik MEW-01, chciałbym udostępnić licznik innemu użytkownikowi ( najprościej chyba to na jego telefonie zalogować się na moje konto supli?) ale czy jeśli on ma swoje konto to ja mu mogę udostępnić urządzenie MEW-01? Jak?
klimasstudio

Tworzysz nowy identyfikator na nowym urządzeniu logujesz się (identyfikatorem, wygenerowanmym hasłem i podajesz adres servera)
identyfikatory.jpg
Tworzysz lokalizacje dla MEWa (np. Licznik Energi)i w danym identyfikatorze dodajesz dostęp dla konkretnych urządzeń/identyfikatorów do danej lokalizacji.
identyfikator i jego lokalizacje i urzadzenia.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Wystarczy jak użyje Twojego adresu email. Nie podawaj mu hasła. Włącz rejestrację urządzeń i jak mu wyskoczy komunikat, że nie ma przypisanego identyfikatora to mu go po prostu przypisz. Jak ma też Suple to może zainstalować aplikację od @lesny albo drugą "Nice WiFi" albo zaczekać na oficjalną z obsługą profili.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

@kusiu0 tu masz odnośnik do alternatywnej wersji apki
viewtopic.php?f=24&t=4323
Niech kolega sobie zainstaluje obok oficjalnej. W tej wersji jest możliwość utworzenia profili dzięki czemu w jednej apce możesz mieć skonfigurowany dostęp do kilku kont.

Niebawem profile będą dostępne również w apce oficjalnej.
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila

Return to “ZAMEL MEW-01”